Passa al contingut principal

Vacants a IFM Alemanya

L'Ana Hernandez em fa arribar unes vacants que tenen per treballar a IFM Alemanya, us copio la informació.

Som una empresa alemanya que dissenyem i fabriquem sensors de tot tipus per la industria(adjunto link). Actualment hem obert varies vacants obertes a tota Espanya per els nostres departaments de I&D que es troben a Tettnang, Llac Constança Alemanya. 

Lo invitamos a que trabaje con nostros en ifm electronic, pronto se dará cuenta que ha pasado a formar parte de un equipo especial. Se habrá unido a un equipo de personas altamente capacitadas y unidas por un objetivo en común: ser simplemente los mejores. 

ifm electronic, junto a nuestros colegas en diferentes países, es uno de los más grandes fabricantes de sensores industriales en el mundo. Nuestros productos son los sensores: dispositivos que detectan la posición de objetos, la presión, el flujo y la temperatura de los fluidos ya sean líquidos o gases. Sin embargo nuestro negocio es ayudar al cliente y al fabricante en España a lograr sus objetivos de negocios. 

¿Qué significa ser parte del equipo ifm? Es ser parte de un objetivo en común que da el sentido a nuestros negocios, es servir a nuestros clientes y ayudarles a obtener lo mejor de cada aplicación. Es una actitud de vida. 

Ofertas de empleo:

Lake Constance Region, GermanyHardware developer analog circuits
Lake Constance Region, GermanySoftware Tester for 2D/3D Vision Systems
Lake Constance Region, GermanySoftware Program Manager
Lake Constance Region, GermanySoftware Test Manager
Lake Constance Region, GermanyGUI Developer for 2D/3D Vision Sensors
Lake Constance Region, GermanySoftware Engineer Embedded Systems

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/12/2019

1 plaça d'Enginyer de recerca sènior en aviònica, plaques automotrius, configuració del sistema operatiu i portatge d'aplicacions representatives (RE3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Investigador a la Communication Technologies Division - M2M Departament / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC)

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General de Desenvolupament Rural / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

418 places d'Escala superior d'Administració general del cos superior d'administració de la Generalitat, opcions: general, jurídica, economia, prevenció i medi ambient / Generalitat de Catalunya - Departament de Polítiques …

Oferta pública 09/12/2019

Borsa de treball de places d'Enginyer industrial / Ajuntament de Corbera de Llobregat

1 plaça de Tècnic de mobilitat / Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà per donar suport a projectes de la Unitat de Parcs i Jardins / Ajuntament de Viladecans

1 plaça de Tècnic d'obra pública / Ajuntament de Vilassar de Dalt

1 plaça d'Investigador per donar suport a les dades LES/DNS d'alta fidelitat per al projecte H2020 de models innovadors de turbulència (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça d'Enginyer júnior de modelatge terrestre (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Escola Agrària de les Borges Blanques / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal de la Terra Alta, a Gandes…

EUROCONTROL Traineeship Programme

Each year EUROCONTROL, the European Organisation for the Safety of Air Navigation, offers more than 100 young people the opportunity to learn from their experts and to work in the many EUROCONTROL fields of expertise: operational, business, human resources, communications, etc.

EUROCONTROL is an intergovernmental organisation with 41 Member and 2 Comprehensive Agreement States and works to achieve safe and seamless air traffic management across Europe.

EUROCONTROL headquarters is in Brussels, Belgium and the organisation has offices in Maastricht, Netherlands; Brétigny, France and in Luxembourg.

DEADLINE: 15/12/2019

Més informació