Passa al contingut principal

Coneix el mercat de treball a Suïssa i Alemanya

Organitzat per UPCAlumni i amb els consultors d'Adiciona com a ponents, el proper 30 d'octubre tindrem l'oportunitat de tenir més dades sobre aquests mercats de treball, com aplicar i coneixer algunes ofertes.

Us deixo la informació de l'activitat de reclutament.


Dirigida a estudiants i Alumni de la UPC que es troben en recerca activa de feina a Alemanya o estan considerant desplaçara Alemanya per motius laborals en un futurLa xerrada està oberta també a tots aquells que vulguin informar-se sobre lespossibilitats laborals en els àmbits TIC i d'Enginyeria a Alemanya i Suïssa.


Quan 30 d'octubre a les 6 de la tarda
On: Aula Master, Campus Nord, Universitat politècnica de Catalunya

Contingut de la xerrada:

1. Informació general sobre l'estat del mercat laboral a Alemanya i SuïssaOportunitats d'ocupació en els àmbits TIC id'Enginyeria per perfils "Junior" i perfils de recent graduats.2. Cercar i trobar feina a Alemanya i SuïssaEs tractaran les diferències en la recerca de feina entre Alemanya i Suïssaamb Espanyaaixí com els diferents processos de selecció entre els dos païsosL'objectiu serà tractar les diferències mésimportants i donar consells pràctics a estudiants i Alumni que volen buscar feina en els dos països.Es tractarà també el paper i la utilitat de les consultories en la recerca d'ocupació a nivell internacional. Hi haurà lapossibilitat de debatre els temes tractats i de fer preguntes als consultors presents.3. Presentació de llocs vacants a Suïssa i AlemanyaADICIONA presentarà alguns exemples de vacants actualsHi haurà lapossibilitat de conversar amb els consultors presentsHi haurà la possibilitat d'aplicar als vacants actuals de ADICIONA.

Qui realitza la xerrada?La xerrada serà realitzada per ADICIONAADICIONA és un consultoria de RRHH que ofereix serveis de seleccióespecialitzada en perfils tecnològics (informàtics, enginyers industrials i elèctricsamb diversos anys d'experiència en elmercatA part de treballar a nivell nacional a EspanyaADICIONA es dedica també a col · laborar amb clients a Alemanya iSuïssa i ofereix vacants en ambdós països.

Per part de ADICIONA assistiran:Niels SchagenConsultor de Reclutament Internacional a ADICIONA
- Un altre consultor tècnic encara per confirmar.


Inscriu-teComentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya