Passa al contingut principal

Oferta: Enginyer de Desenvolupament Hardware/Software. Subsistemes de Radiocomunicacions

banner

El Departament Teoria del Senyal i Comunicacions de la UPC cerca un Enginyer de Desenvolupament Hardware/Software. Subsistemes de Radiocomunicacions

La persona seleccionada participarà en la recerca i desenvolupment d’un producte innovador en l’àmbit de comunicacions, senyalització i control ferroviaris.

Condicions de treball:

 • Jornada de treball de 35 h/setmanals
 • Contracte d’obra i servei determinat 
 • Durada prevista: fins 30 desembre de 2011 (possible continuació en projecte en preparació)
 • Sou brut anual: 26000 a 30000 € depenent de titulació 

Requisits:

 • Titulació cicle curt o llarg en Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica  

Competències organitzatives:

 • Capacitat per proposar i analitzar solucions relacionades amb sistemes tecnològicament avançats i complexos de comunicacions i control, tenint en compte l’estat de l’art i el cost.
 • Proposta conceptual, disseny, test i avaluació de subsistemes HW/SW i verificació de la seva idoneïtat. Integració i avaluació del comportament en el sistema global. 
 • Capacitat de comprendre i integrar les diferents normatives que cal assumir i les seves implicacions tant en el procés de desenvolupament com durant la vida útil del sistema.
 • Integrar-se proactivament en un equip multidisciplinari format per altres enginyers, i investigadors de l’àmbit universitari i de l’empresa.

Competències tècniques:

Coneixements i experiència (1any o més) en:

 • Experiència en sistemes electrònics i de comunicacions 
 • Experiència en el disseny, desenvolupament i posada en funcionament de sistemes electrònics digitals basats en la utilització de FPGAs, conversors AD, processat digital, etc.
 • Coneixement d’eines de desenvolupament, ORCAD (esquemàtics i PCB), ISE de Xilinx, etc
 • Coneixements avançats de Linux (o UNIX, WxWorks, etc), com a gestor per una banda i com a programador de APIs de baix nivell per perifèrics per un altra. 
 • Experiència en les normatives EMC i en metodologies de com assolir-les.
 • Experiència en la utilització, manteniment i gestió d’equips de laboratori d’electrònica digital i radiofreqüència.
 • Experiència en la integració de sistemes complexos. 
 • Control de qualitat de processos 

Competències personals:

 • Bon expedient acadèmic
 • Planificació de l’activitat en projectes, organització, assoliment i visió global.
 • Capacitat per documentar sistemàtica i detalladament l’activitat realitzada i els resultats assolits (en anglès)
 • Idiomes: català, castellà, anglès parlats, llegits i escrits, principalment per a temes científics i tècnics 
 • Ofimàtica de gestió i eines de comunicació electrònica a nivell usuari: Office, internet, PowerPoint, Excel

 

Les persones interessades han d’enviar CV a l’adreça  k2m@tsc.upc.edu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 21/02/2021

3 places de Tècnic d'anàlisi i programació del programari de gestió d'expedients / Ajuntament de Girona 1 plaça de Tècnic mitjà informàtic / Consell Comarcal del Maresme Borsa de treball de places de Personal per a les Escoles i Conservatoris de Música i les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona / Diputació de Tarragona 1 plaça de Desenvolupador de negoci en l'àmbit de la producció animal i sostenibilitat / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) 1 plaça de Desenvolupador de negoci en l'àmbit de la sanitat animal / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) 1 plaça de Tècnic en espais i infraestructures de recerca / Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) 1 plaça d' Image analysis/Data modelling for single molecule localization microscopy (Barcelona) / Universitat Pompeu Fabra (UPF) 1 plaça de Cap del Servei de Recursos Humans / Universitat Rovira i

Technitive Day 5G: Un impulso para la industria del futuro | Equipo Altran

El 5G va a cambiar por completo la industria y la sociedad al generar nuevos casos de uso, nuevos servicios, modelos de negocio y ecosistemas. Durante la jornada podrás conocer diversos proyectos en I+D+i que se están desarrollando como SANA, en el que descubriremos como el 5G está transformando la vida de las personas sirviendo como soporte para las terapias médicas, o casos como la ponencia en la que conocerás nuestro Dron con conectividad 5G, que permite realizar operaciones de búsqueda y rescate de personas que se han extraviado en zonas de difícil acceso. Conoceremos 2 casos de uso que cambiaran por completo la sociedad industrial, como el uso de 5G para obtener información en la toma de decisiones estratégicas en entornos de producción con la monitorización en tiempo real de los brazos robóticos que operan en líneas de producción. También veremos el caso de uso de Asistencia a operarios en tareas de mantenimiento mediante Realidad aumentada y Videollamadas. Además, descubriremos

Amazon Student Programs - Monthly Women's Event Series: Pushing for change

What are the different barriers that women from all backgrounds face in their careers? What can students do to challenge disparity and drive change? Join this webinar to gain useful advice for those looking to enter the tech industry, including top interview tips from our panellists. We will also share information on how to find out more about Amazon opportunities for students across EMEA. The webinar will be delivered by Amazonians from different parts of the business, and will be hosted in English. The session will finish with the opportunity to ask questions to our Amazon panel. This webinar is targeted at women studying undergraduate or postgraduate degrees in EMEA. Quan: Wed, Feb 24, 2021 1:30 PM - 2:30 PM CET Més informació Més entrades d' Esdeveniments de reclutament