Passa al contingut principal

Oferta: 19 Plazas de Oficiales Profesionales Jóvenes (JPO) (Naciones Unidas)

logo_onuL'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) en el marc dels Programes de Suport a la Presència d'Espanyols en Organismes del sistema de les Nacions Unides, anuncia la Selecció de Personal per 19 Places d'Oficials Professionals Joves (JPO) en el Sistema de les Nacions Unides enpaïsos en desenvolupament.

 

 

Países de destino y organismos

PNUD
Cabo Verde –Desarrollo Energético
Guinea Conakry- Coordinación de Donantes
Haití- Gobernanza
FNUAP
Bolivia – Educación, Género y Cultura
El Salvador –Género
Vietnam – Población y Desarrollo
UN-WOMEN

Sede en Nueva York – Liderazgo y Participación
Timor Leste- Políticas de Género
Vietnam-Género
UNCDF
Sede en Nueva York –Evaluación
ACNUR
Jordania - Refugiados
Mauritania - Protección
UNICEF
Perú- Política Social
Angola- Protección de Infanciaatection loar


Senegal-Educación

UN-DESA – OHCHR
Panamá – Evaluación

OIT
Costa Rica- Comunicación
PMA
Filipinas-Ayuda Humanitaria

FAO
Ghana- Coordinación de Proyectos

+ info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 02/08/2020

1 plaça d'Enginyer superior / Ajuntament de Llorenç del Penedès
1 plaça de Tècnic de sistemes d'informació i noves tecnologies / Ajuntament del Morell
1 plaça de Junior System Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)
1 plaça d'Enginyer / Consell Comarcal del Baix Penedès
1 plaça de Tècnic de suport per al projecte Elemental - Shift / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)
1 plaça de TECNIOSpring - Post Doc - MWI Research Area (5G and Space) / Fundació i2CAT, Internet i Innovació Digital a Catalunya
1 plaça de Predoctoral Position / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
1 plaça de Postdoctoral Fellow / Institut de Recerca Biomèdica (IRB)
100 places de Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat / Ministerio de Política Territorial y Función Pública
1 plaça d'Ajudant de recerca del projecte WINE / Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
1 plaça de T…

Webinar: Estratègia, tecnologia i globalització: escenari de futur

Aquest seminari és el tercer del Cicle Catalunya Clústers “ESTRATÈGIES PER ENCARAR EL FUTUR”, organitzat per ACCIÓ i pels 29 clústers del programa Catalunya Clústers. 
La crisi de la covid-19 és un gran accelerador. El que passaria en deu anys, passarà en deu mesos. En la turbulència, la constant de creixement l’asseguren les empreses que generen i acumulen dades, coneixement i talent.
La tecnologia es converteix en el major driver econòmic de la història, el més ràpid i el més contundent. Imprescindible per a la creació de riquesa i la distribució de prosperitat, inclús per a la nostra salut i supervivència.
Davant d’aquest context les empreses han de reposicionar-se creant un ecosistema, activant equips d’alt rendiment i actuant com a organitzacions ambidextres que exploten el negoci actual i alhora exploren nous horitzons.
La ponència anirà a càrrec de Xavier Ferràs, Professor titular del Departament d’Operacions, Innovació i Data Sciences d’ESADE.
Presentació de la sessió

Més informació

EQUALS in Tech Award 2020

The Equals in Tech Awards are given every year to organizations and individuals working to help girls and women gain equal internet access, digital skills and opportunities in the tech industry.
Individuals and organizations can nominate their own initiatives or those of others for an award in the following categories:
Access: Initiatives related to improving women’s and girls’ digital technology access, connectivity and securitySkills: Initiatives that support development of science, technology, engineering and math (STEM) skills of women and girlsLeadership (in two subcategories):Initiatives focused on promoting women in decision-making roles within the ICT fieldInitiatives promoting women’s leadership in technology SMEsResearch: Initiatives prioritizing research on gender digital divides and producing reliable evidence to tackle diversity issues within STEM and computing fields The deadline for nominations is 09 August, 2020.
Més informació
Més entrades de Premis