Passa al contingut principal

Oferta: 19 Plazas de Oficiales Profesionales Jóvenes (JPO) (Naciones Unidas)

logo_onuL'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) en el marc dels Programes de Suport a la Presència d'Espanyols en Organismes del sistema de les Nacions Unides, anuncia la Selecció de Personal per 19 Places d'Oficials Professionals Joves (JPO) en el Sistema de les Nacions Unides enpaïsos en desenvolupament.

 

 

Países de destino y organismos

PNUD
Cabo Verde –Desarrollo Energético
Guinea Conakry- Coordinación de Donantes
Haití- Gobernanza
FNUAP
Bolivia – Educación, Género y Cultura
El Salvador –Género
Vietnam – Población y Desarrollo
UN-WOMEN

Sede en Nueva York – Liderazgo y Participación
Timor Leste- Políticas de Género
Vietnam-Género
UNCDF
Sede en Nueva York –Evaluación
ACNUR
Jordania - Refugiados
Mauritania - Protección
UNICEF
Perú- Política Social
Angola- Protección de Infanciaatection loar


Senegal-Educación

UN-DESA – OHCHR
Panamá – Evaluación

OIT
Costa Rica- Comunicación
PMA
Filipinas-Ayuda Humanitaria

FAO
Ghana- Coordinación de Proyectos

+ info

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació