Passa al contingut principal

Beques: mobilitat per anar a Xina el curs 2011-2012

Està obert el període de presentació de sol·licituds de beques per anar a alguna de les universitats xineses amb les quals la UPC té conveni. Les estades són per realitzar el PFC i la durada màxima subvencionada és de 6 mesos. L'import mensual de les beques és de 400 euros. Termini per presentar les sol·licituds fins el 18 d'abril.

Centres participants en la convocatòria

 • Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels
 • Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. 
 • Escola Tècnica superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa.
 • Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicacions de Barcelona. 
 • Facultat d’Informàtica de Barcelona.

Per a demanar la beca, cal:

 1. L'imprès de sol·licitud de la convocatòria UPC Xina 2011-2012
 2. Certificat de coneixement de llengua anglesa.
 3. Escrit de presentació i motivació, en llengua anglesa, on s’indiqui clarament la temàtica del projecte final de carrera (o projecte final de Màster) que l’estudiant desitja realitzar a Xina. (A AAUPC et podem ajudar a preparar-la)
 4. Currículum vitae amb foto (A AAUPC et podem ajudar a preparar-lo)

Informació i tramitació de la convocatòria:

Unitat de Mobilitat d’Estudiants, Servei de Relacions Internacionals UPC
e-mail: mob.int@upc.edu
Adreça:  Oficina de Mobilitat Internacional
Edifici BIB (Biblioteca)
c/Jordi Girona, nº1-3. (Campus Nord UPC)
08034 Barcelona.

+ info convocatòria UPC-Xina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 09/08/2020

1 plaça de Secretari interventor / Ajuntament de Sanaüja1 plaça de Vacuum Engineer / Barcelona Institute of Science and Technology (BIST)1 plaça d'Enginyer / Consell Comarcal del Baix Penedès3 places de Postdoctoral researcher for Severo Ochoa Program / Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF)1 plaça de Tècnic a l'Àrea d'Enginyeria Forestal a Tremp / Forestal Catalana, SA4 places d'Enginyer Forestal a Lleida i L'Alt Pirineu / Forestal Catalana, SA1 plaça de Senior Project Manager - Data Science / Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut de Recerca (HUVH IR)1 plaça de Gestor de control i qualitat dels serveis TIC / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)1 plaça de Gestor del servei àmbit cultura / Generalitat de Catalunya - Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI)1 plaça de Postdoctoral researcher for Tecniospring Industry Programme / Inst…

100 Becas Openbank Investment Skills ESADE

Openbank y ESADE Business School lanzan 100 Becas Openbank Investment Skills ESADE para estudiantes, jóvenes profesionales y personas interesadas en el mundo de las inversiones. El objetivo es el de fomentar y desarrollar las competencias de los participantes en el funcionamiento de los mercados bursátiles. Conocimientos que les permitirá dar un salto cualitativo en su trayectoria profesional para mejorar su empleabilidad y aumentar sus conocimientos en inversiones.
El curso de formación, que podrá realizarse en español o inglés, tiene una duración de 8 semanas. Tendrá lugar a través de una metodología «learning by doing», es decir, que combina teoría y práctica con técnicas de aprendizaje y herramientas enfocadas a la vida profesional real.
La temática se centra en identificar activos, su rentabilidad y riesgo. Asimismo, se trata de entender el funcionamiento de los mercados bursátiles e identificar oportunidades de inversión. Por último, las becas también ofrecerán un refuerzo de los …

Traineeships and Fellowships at ECML

The European Centre for Modern Languages (ECML) recruits trainees twice a year for a paid training period of six months. 
The main role of the ECML, which is a body of the Council of Europe, is to serve in general the implementation of language policies and the promotion of innovative approaches to the learning and teaching of modern languages.
The trainees will be responsible for precise tasks in a specific field. In order to do so, four specialist areas are proposed corresponding to four different types of traineeships
DEADLINE: 31/08/2020
Més informació
Més entrades de Beques