Passa al contingut principal

TALLER "Eficiencia Energética"

efiene El objetivo del taller es doble. Por una parte en el aspecto de eficiencia energética,el taller permite aprender a identificar y corregir las ineficiencias que se producen en nuestro entorno de vida y de trabajo, cuando utilizamos las tecnologías de uso final de la energía. Por otra parte, el taller permite aprender a decidir qué fuentes de energía utilizar para disponer de los servicios básicos per llevar una vida digna.

A partir de ejemplos reales de consumo doméstico cuando una familia utiliza tecnologías de uso final convencionales y cuando se usan las eficientes, se puede ver el potencial real de ahorro en lo que se refiere a los usos finales.

A partir de ejemplos reales de provisión de la energía para cubrir los servicios necesarios para llevar una vida digna a partir de la generación de energía con el mix convencional en España y a partir de la captación 'in-situ' de les fuentes de energía locales y renovables se podrá ver el potencial real de ahorro conseguido en la generación de energía.

Organizadora: CanNova, en colaboración con ECO-SERVEIS

Fecha: 28 de Mayo, 2011, 9:30-18h

Precio: 120€ (incl. IVA) - incluye: taller, transporte, desayuno/comida/merienda

Lugar: Casanova de l'Obac (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt)

Salida: A las 8:45h saldrá un bus para el grupo desde la oficina de Correos (parte atrás), Via Laietana.

Para reservar su plaza, por favor contacte con Tom Deforce en tom@cannova.net o en el teléfono 635 855 434.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Edició especial del Taller Linkedin a l'ESEIAAT

A demanda de uns alumnes, des de UPC Alumni organitzem una edició extraordinària del taller "Linkedin: l'eina imprescindible per trobar feina".

LinkedIn és la xarxa líder de networking professional. Tens el teu perfil activat en aquesta xarxa; però, el fas servir? Identifica com pots millorar el teu perfil, coneix les possibilitats que t’ofereix aquesta xarxa i integra-la en la teva estratègia digital.

Recomanable portar ordinador

Quan: Dimecres dia 30/05/12:00 a 14:00 al 
On: Seminari 1. Edifici TR5 C.Colom 1. Terrassa

Inscripció

Si esteu interessats en que vinguem a fer alguns dels tallers que ofereix UPC Alumni a la vostra escola (mínim 5 persones) us podeu posar en contacte a juli.boned@upc.edu.

I si voleu una entrevista al Campus Nord, podeu consultar la meva disponibilitat

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Minis…