Passa al contingut principal

Oferta: TEST ENGINEER (Holland)

RESUMEN

We are looking for a Test Engineer willing to perform a high technical function in an international company based in the Netherlands. Its a permanent job for graduated in Engineering: electronics, mechatronics, mechanical, with good IT knowledge. Good level of English is a must.  Availability  to  establish  in  the  Netherlands  for  a  minimum  period  of  3-4 years.

DESCRIPCIÓN DE LA EMPRESA

The final client is a world leader in the manufacture of advanced technology systems for the Semiconductor industry with about 6000 highly skilled employees

DESCRIPCIÓN DEL PUESTO

 • Take part of and manage activities to test new assembled lithography machines. (Costs between 10 and 35 mil. Euro each)
 • Work with factory and test engineering teams with responsibility for yield enhancement, crossfactory data management and analysis, new part introduction, process integration, test time reduction, test platform conversion, data systems and analysis, process tools and manufacturability.
 • Drive aggressive cost reductions on existing products through yield improvements, process integration improvements, defect reduction improvements, and product performance improvements.
 • Set up and maintain line control procedures to optimize the product yield and technology performance relative to customer requirements. 
 • This position interfaces with Product Engineering, Volume install engineering, Process Engineering, to improve quality, yield, scrap, asset utilization, and cost.

EXPERIENCIA

M. Sc. (or equal) of Engineering from 0 years experience.

FORMACION

Engineering: electronics, mechatronics, mechanical. Documentation must be presented.

IDIOMAS

English proficiency.

HABILIDADES y HERRAMIENTAS

 • Semiconductor device physics knowledge .
 • Knowledge of semiconductor test methodologies for wafer probe and final test.
 • Experience with test platforms and programs.
 • Proficiency with statistics for data analysis.
 • Understanding of test software, test software tools and process controls
 • Ability to use or quickly learn to use data extraction and analysis tools.
 • Demonstrated ability to learn, innovate, and work through global teams to accomplish goals.
 • Good communication skills in English both written and verbal 
 • Willing to work in a clean room conditions in shifts (also in the weekends).2 de 2 16/3/11

CONTRATACION

As soon as possible.

REMUNERACION

Salary between 2.200 and 3.000 euro gross/month before tax

CONTACTO

Send your CV to: Esther Sancho, match @ inamat.net

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació