Passa al contingut principal

Oferta: ASSISTANT – PROGRAMA CITIUS (BARCELONA)

ART3843audi200 Marc Frechoso Nogueron ha publicat aquesta oferta al grup del’Associació d’Amics de la Universitat politècnica de Catalunya a Linkedin

Incorporándose a nuestro programa de BECA CITIUS y realizando un Postgrado en Gestión Empresarial en la Universidad Autónoma y financiado totalmente por la empresa, el candidato tendrá la posibilidad de realizar, durante un año, prácticas remuneradas tuteladas en Volkswagen-Audi España, S.A, la empresa importadora y distribuidora de los vehículos, piezas de recambio y accesorios de las marcas Volkswagen, Audi, Skoda y Volkswagen Vehículos Comerciales en España.

CITIUS es un Programa de Formación de Postgrado diseñado para la integración de recién titulados en el mercado laboral mediante un exhaustivo plan de formación en la empresa, que consta de dos partes: Un plan de formación específica en la empresa (prácticas tuteladas y actividades normativas personalizadas en la empresa) y un Plan Académico de Formación.

Dentro de nuestras oficinas en Barcelona existen diferentes áreas en las que podrías realizar estas prácticas, desde el área de Finanzas, Operaciones, Publicidad, Comunicación y Relaciones Externas, Ventas, Marketing, RRHH y Postventa.

Se ofrece:

- Programa Citius: 12 meses de duración

- Salario de 782 euros mensuales

- Dietas

- Transporte de empresa

- Financiación de un Postgrado en Gestión Empresarial a través de la UAB.

Requisitos:

- Formación Universitaria (recién titulados o último año de carrera)

- Inglés nivel alto

- Conocimiento amplio a nivel de usuario de sistemas informáticos (Word, Excel, Power point,…)

- Residencia en la provincia vacante (Barcelona)

Aquellos interesados en formar parte de Volkswagen-Audi España, S.A y el programa CITIUS pueden enviar su CV con la referencia CITIUS-LINKEDIN a la siguiente dirección: recursoshumanos@vw-audi.es.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…