Passa al contingut principal

Technical job vacancies (not placements) for Young Professionals in Eindhoven region: Mechanical Engineering and Computer Science

 

Us redifonc aquesta informació que m’ha arribat

I send you some technical job vacancies in our region. Please note that the companies are searching for employees not trainees. So only Young professionals who (nearly) finished their degree are in this case of interest to the companies.

Please feel free to contact my colleagues directly!

Best regards,

Marjo

For one of our clients, a young and growing company specialized in (embedded) software testing,  we are currently looking for Young Professionals :

Requirements:

· Academic Graduation (Bachelor, Master, PDEng and PhD);

· Physics, Mathematics and Information Sciences or comparable;

· Available for the labour-market en willing to accept a job in the south of Holland;

· Experience in / knowledge of Software Development en Software-Programming is not necessary.

Personal Qualities:

· good communication skills;

· analytical skills;

· Fast learner;

· Customer focus and focus on results;

· Stress tolerance;

· Planning and organizing skills;

· Good proficiency in English;

· Willing to do hands on work;

· Team player;

· Proactive attitude towards tackling issues and picking up tasks.

For another client, a medium-sized engineering company, we are looking for students who (nearly) finished the Bsc or Msc in Mechanical Engineering (especially dynamics and automotive) and Electrical Engineering.

When you are interested and you meet the requirements please contact Euflex TU/e CareerCenter, Cecile Gijsbers 0031(0)402474055, c.c.w.m.gijsbers@tue.nl  or Marianne oude Veldhuis 0031(0)402475723, m.j.oude.veldhuis@tue.nl. For more information www.euflex.nl or www.tue-cc.nl .

Candidates with experience in one of the directions mentioned above are also invited to response.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació