Passa al contingut principal

Oferta Ausonia: Conveni Universitat Empresa

arbora_ausonia

Funcions a desenvolupar
MULTINACIONAL LÍDER EN SU SECTOR DE GRAN CONSUMO EN LA PENÍNSULA IBÉRICA DESEA INCORPORAR:
ESTUDIANTES EN PRACTICAS, MEDIANTE UN CONVENIO UNIVERSIDAD-EMPRESA para el periodo de febrero-diciembre 2011, que cursen:
- Ing. INDUSTRIAL SUPERIOR
- Ing. SUPERIOR QUÍMICA
- Ing. SUPERIOR TELECOMUNICACIONES
- Ing. SUPERIOR INFORMÁTICA

Para incorporarse al departamento de SUPPLY SERVICIO A CLIENTES en su sede central, para desarrollar la puesta en marcha de un nuevo sistema informático que sustitute al actual y que requerirá el diseño de nuevos procesos y roles, incluyendo:
- Análisis de los resultados de los Busines cases probados en sistema.
- Diseño de workflows.
- Confección de manuales y/o documentos descriptivos de los procesos.

Condición IMPRESCINDIBLE; tengan disponibilidad de establecer convenio UNIVERSIDAD-EMPRESA durante un mínimo de 11 meses.

Posibilidad real de incorporación a la compañía finalizado el periodo de prácticas.

La empresa dispone de una organización y tecnologías punteras y en constante actualización. Su actuación empresarial está basada en Valores y Principios como la ética, la innovación, la integridad, el afán de victoria, la confianza entre las personas y el liderazgo personal, los cuales presiden todas las políticas internas de RR.HH. Algunos indicadores de las mismas son el desarrollo personal permanente, el trabajo en equipo, la promoción interna y la retribución competitiva y la igualdad de oportunidades.

Formació Requerida

Titulacions
Diplomatura de Ciències Empresarials
Enginyeria Química
Qualsevol Enginyeria Industrial
Qualsevol Enginyeria Informàtica, Enginyeria de telecomunicació i estudis Multimèdia
Idiomes
anglès amb nivell superior

Capacitats

Coneixements Tècnics
ESTUDIANTES EN PRACTICAS, MEDIANTE UN CONVENIO UNIVERSIDAD-EMPRESA para el periodo de febrero-diciembre 2011, que cursen:
- Ing. INDUSTRIAL SUPERIOR
- Ing. SUPERIOR QUÍMICA
- Ing. SUPERIOR TELECOMUNICACIONES
- Ing. SUPERIOR INFORMÁTICA
- ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN DE EMPRESAS
- ECONOMÍA
Condición IMPRESCINDIBLE; tengan disponibilidad de establecer convenio UNIVERSIDAD-EMPRESA durante un mínimo de 11 meses.
EXPEDIENTE ACADEMICO DESTACABLE
BUEN NIVEL DE INGLÉS (mínimo equivalente a First)

Valorable conocimientos SAP.

Experiència laboral: Sense experiència laboral

Dades de Contacte

Les persones interessades han d’enviar el seu cv a juli.boned@upc.edu indicant a l’assumpte la Ref. 101207

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FÒRUM EEBE - WEBINAR: Treu profit del Fòrum Virtual EEBE

Saps com redactar el teu currículum de forma eficaç i atractiva per aconseguir una presentació més potent? Com t’has de presentar a les empreses del Fòrum? Treballa la teva marca personal i treu el màxim partit del teu perfil per mostrar-te a les empreses del Fòrum.


Quan: 20/05/2020 de 12:00 a 13:30
Inscripcions
L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 24/05/2020

1 plaça de Secretari interventor del Servei d'Assistència Tècnica / Conselh Generau d'Aran


1 plaça de Responsable de Línia de Servei d'Evolució i Avaluació / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya
1 plaça de Responsable de Línia de Servei SOC Gestió Operativa  / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei Resposta Activa / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei de Gestió d'Incidents Catalonia-CERT / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya 1 plaça de Responsable de Línia de Servei de Control i Operació de Perímetres de Ciberseguretat /  Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya
1 plaça de Responsable de Línia de Servei d'Intel·ligència Operativa / Generalitat de Catalunya - Agència de Ciberseguretat de Catalunya