Passa al contingut principal

Oferta Ausonia: Conveni Universitat Empresa

arbora_ausonia

Funcions a desenvolupar
MULTINACIONAL LÍDER EN SU SECTOR DE GRAN CONSUMO EN LA PENÍNSULA IBÉRICA DESEA INCORPORAR:
ESTUDIANTES EN PRACTICAS, MEDIANTE UN CONVENIO UNIVERSIDAD-EMPRESA para el periodo de febrero-diciembre 2011, que cursen:
- Ing. INDUSTRIAL SUPERIOR
- Ing. SUPERIOR QUÍMICA
- Ing. SUPERIOR TELECOMUNICACIONES
- Ing. SUPERIOR INFORMÁTICA

Para incorporarse al departamento de SUPPLY SERVICIO A CLIENTES en su sede central, para desarrollar la puesta en marcha de un nuevo sistema informático que sustitute al actual y que requerirá el diseño de nuevos procesos y roles, incluyendo:
- Análisis de los resultados de los Busines cases probados en sistema.
- Diseño de workflows.
- Confección de manuales y/o documentos descriptivos de los procesos.

Condición IMPRESCINDIBLE; tengan disponibilidad de establecer convenio UNIVERSIDAD-EMPRESA durante un mínimo de 11 meses.

Posibilidad real de incorporación a la compañía finalizado el periodo de prácticas.

La empresa dispone de una organización y tecnologías punteras y en constante actualización. Su actuación empresarial está basada en Valores y Principios como la ética, la innovación, la integridad, el afán de victoria, la confianza entre las personas y el liderazgo personal, los cuales presiden todas las políticas internas de RR.HH. Algunos indicadores de las mismas son el desarrollo personal permanente, el trabajo en equipo, la promoción interna y la retribución competitiva y la igualdad de oportunidades.

Formació Requerida

Titulacions
Diplomatura de Ciències Empresarials
Enginyeria Química
Qualsevol Enginyeria Industrial
Qualsevol Enginyeria Informàtica, Enginyeria de telecomunicació i estudis Multimèdia
Idiomes
anglès amb nivell superior

Capacitats

Coneixements Tècnics
ESTUDIANTES EN PRACTICAS, MEDIANTE UN CONVENIO UNIVERSIDAD-EMPRESA para el periodo de febrero-diciembre 2011, que cursen:
- Ing. INDUSTRIAL SUPERIOR
- Ing. SUPERIOR QUÍMICA
- Ing. SUPERIOR TELECOMUNICACIONES
- Ing. SUPERIOR INFORMÁTICA
- ADMINISTRACIÓN Y DIRECCIÓN DE EMPRESAS
- ECONOMÍA
Condición IMPRESCINDIBLE; tengan disponibilidad de establecer convenio UNIVERSIDAD-EMPRESA durante un mínimo de 11 meses.
EXPEDIENTE ACADEMICO DESTACABLE
BUEN NIVEL DE INGLÉS (mínimo equivalente a First)

Valorable conocimientos SAP.

Experiència laboral: Sense experiència laboral

Dades de Contacte

Les persones interessades han d’enviar el seu cv a juli.boned@upc.edu indicant a l’assumpte la Ref. 101207

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…