Passa al contingut principal

User Friendly Design and Innovations for Senior Citizens

Curs intensiu subvencionat pel programa europeu erasmus, de dues setmanes de duració dirigit a estudiantat europeu per a realitzar a la Universitat de Ciències de Jyväskylä, Finlàndia. La temàtica d’estudi i treball en grup és el disseny tecnològic de productes i al desenvolupament de diferents projectes innovadors considerant les necessitats de les persones majors i les persones amb discapacitats cognitives.

Destinataris

Estudiantat de l’EPSEVG.

Dates

Del 5 al 20 de Març del 2011.

Classes i treball en grup des del dilluns 7 fins al divendres18.

Destí

JAMK University of Applied Sciences, Jyväskylä, Finlàndia.

Convalidació

6 crèdits de lliure elecció.

Llengua d’ús

Anglès (nivell mínim requerit: intermediate).

Subvenció

Allotjament i esmorzar 100% subvencionat.

Viatge cap a Finlàndia amb subvenció del 90% del cost (màxim de 360 euros).

Matriculació

150 euros.

Termini de matriculació

Fins el dimecres 24 de novembre.

Contacte

93 896 77 11

internacional.epsevg@upc.edu

Activitats

- Realització de projectes per treball multidisciplinari en grups reduïts formats per estudiants de diferents nacionalitats de la comunitat europea.

- Demostracions pràctiques de productes a desenvolupar.

- Visites educatives relacionades amb l'àmbit de treball.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar