Passa al contingut principal

MANUFACTURING ENGINEERING MANAGER

L’Antonio Sagardoy em fa arribar aquesta oferta que poso al vostre abast

Multinacional del sector automoció fabricant de producte electrònic ubicada a Tarragona precisa incorporar Manufacturing engineering manager

REPORTA A: PLANT MANAGER

FUNCIONES:
Integrado en el equipo de Ingeniería de Industrialización de la Planta:

 • Dirigir, planificar y organizar los equipos de ingeniería tanto del ámbito de test como de manufactura de un colectivo de 35 ingenieros.
 • Gestión de los recursos humanos y materiales con el fin de cumplir con los plazos del proyecto y objetivos de producción.
 • Canalizar las necesidades del cliente con el fin de dar cobertura a la configuración de procesos y líneas de manufactura producto final.
 • Supervisar las actividades bajo su ámbito de responsabilidad
 • Mantener actualizado el nivel de conocimientos del departamento y asegurar la evolución tecnológica de los equipos de producción.
 • Definir y preparar estudios de inversiones y gestionar la reutilización de equipos..
 • Asegurar la trazabilidad del proceso de acuerdo a las peticiones del cliente.
 • Supervisar la puesta en marcha de nuevas fabricaciones de acuerdo a los requerimientos.
 • Realizar estudios técnicos y económicos de mejora y efectuar las recomendaciones pertinentes..

REQUISITOS:

 • Ingeniero Superior o Técnico Industrial con especialidad en Electrónica.
 • Experiencia mínima 5 años en productos electrónicos.
 • Domino escrito y hablado de inglés. Se valorará un segundo idioma, preferentemente alemán o francés..
 • Conocimientos de procesos SMT y/o líneas de producción automatizadas.
 • Persona proactiva, resolutiva con capacidad de trabajo en equipo y liderazgo.

JORNADA:

Jornada partida.

Les persones interessades han d’enviar el cv a asagardoy@brosgroup.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…