Passa al contingut principal

MANUFACTURING ENGINEERING MANAGER

L’Antonio Sagardoy em fa arribar aquesta oferta que poso al vostre abast

Multinacional del sector automoció fabricant de producte electrònic ubicada a Tarragona precisa incorporar Manufacturing engineering manager

REPORTA A: PLANT MANAGER

FUNCIONES:
Integrado en el equipo de Ingeniería de Industrialización de la Planta:

 • Dirigir, planificar y organizar los equipos de ingeniería tanto del ámbito de test como de manufactura de un colectivo de 35 ingenieros.
 • Gestión de los recursos humanos y materiales con el fin de cumplir con los plazos del proyecto y objetivos de producción.
 • Canalizar las necesidades del cliente con el fin de dar cobertura a la configuración de procesos y líneas de manufactura producto final.
 • Supervisar las actividades bajo su ámbito de responsabilidad
 • Mantener actualizado el nivel de conocimientos del departamento y asegurar la evolución tecnológica de los equipos de producción.
 • Definir y preparar estudios de inversiones y gestionar la reutilización de equipos..
 • Asegurar la trazabilidad del proceso de acuerdo a las peticiones del cliente.
 • Supervisar la puesta en marcha de nuevas fabricaciones de acuerdo a los requerimientos.
 • Realizar estudios técnicos y económicos de mejora y efectuar las recomendaciones pertinentes..

REQUISITOS:

 • Ingeniero Superior o Técnico Industrial con especialidad en Electrónica.
 • Experiencia mínima 5 años en productos electrónicos.
 • Domino escrito y hablado de inglés. Se valorará un segundo idioma, preferentemente alemán o francés..
 • Conocimientos de procesos SMT y/o líneas de producción automatizadas.
 • Persona proactiva, resolutiva con capacidad de trabajo en equipo y liderazgo.

JORNADA:

Jornada partida.

Les persones interessades han d’enviar el cv a asagardoy@brosgroup.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EUROCONTROL Traineeship Programme

Each year EUROCONTROL, the European Organisation for the Safety of Air Navigation, offers more than 100 young people the opportunity to learn from their experts and to work in the many EUROCONTROL fields of expertise: operational, business, human resources, communications, etc.

EUROCONTROL is an intergovernmental organisation with 41 Member and 2 Comprehensive Agreement States and works to achieve safe and seamless air traffic management across Europe.

EUROCONTROL headquarters is in Brussels, Belgium and the organisation has offices in Maastricht, Netherlands; Brétigny, France and in Luxembourg.

DEADLINE: 15/12/2019

Més informació

Espai Networking Indústries Creatives: intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial està remodelant el nostre món, des de revolucionar les tecnologies de la informació fins a la seva creixent importància en les nostres cases i el nostre dia a dia. En aquest esdeveniment es posarà la mirada en el futur per veure l'impacte de la intel·ligència artificial en l'ocupació i començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys. A més, podràs participar en un espai de networking que et permetrà generar nous contactes i oportunitats professionals amb empreses i professionals d'aquest àmbit. La jornada està organitzada amb la col·laboració del Sónar+D.

"Les Indústries Creatives a l'era de la Intel·ligència Artificial" a càrrec de Jose Luis de Vicente, Head Curator Sónar +D.

· Presentació de dades clau del sector a càrrec d'Àngels Santigosa, Directora d'Estudis, Gerència d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica, Ajuntament de Barcelona.

Taula rodona amb la participació de:

- Jose Torrabadella, …

Taller UPC Alumni al CBL - Psicotècnics i dinàmiques de grup: estàs preparat?

Les empreses utilitzen tècniques diverses durant el procés de selecció per identificar el potencial dels seus candidats i candidates. Volen valorar quines són les seves capacitats, habilitats, personalitat, motivacions o actituds. Ho poden conèixer a través d’entrevistes, però també a través de proves psicotècniques, dinàmiques de grup o proves projectives. Vine a conèixer aquestes eines i aprèn a treure el millor de tu en un procés de selecció.

Quan: 18/12/2019 de 11:00 a 12:30
On: C. Esteve Terradas, 10. 08860 Castelldefels (D7 - 110)

Inscripcions

L'activitat s'emmarca dins el Programa d'orientació i millora de l'ocupabilitat. El programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.