Passa al contingut principal

II Jornada Professional ADVISORIA "Seguir creixent és possible"

MRC_logo_H  El amics de MRC Training ens informen d’aquesta activitat que organitzen.

 

ADVISORIA i MRC International Training us conviden, el proper 18 de novembre, a la II Jornada Professional ADVISORIA que tindrà lloc a l'Hotel Ciutat de Granollers (16:00h-19:15h).

Objectiu: proporcionar eines que garanteixin una eficient gestió empresarial en temps de crisi al sector econòmic de l'eix Vallès-Maresme.

Ponències:

1.  Anàlisi de la nova reforma laboral de d'una perspectiva racional i emocional.

2. Eficiència de la Due Diligence per minimitzar els riscos que comporten les operacions d'adquisició i fusió entre les PIME.

ADVISORIA aportarà una visió jurídica-econòmica, mentre que MRC International Training exposarà aquestes temàtiques des d'una perspectiva motivacional, posant l'accent en com impacten aquests procesos en els comportaments, les actituts, i en definitiva, les emocions de les persones que integren aquestes empreses.

Al finalitzar l'acte els hi servirem un refrigeri.

Per participar-hi, només cal inscriu-re's a la web d'ADVISORIA. Us hi esperem!

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA i més informació>

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 21/01/2020

1 plaça de Gerent / Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gramepark, SA

1 plaça de Tècnic especialista en innovació agroalimentària / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Bioinformàtic / Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)

Pla Serra Húnter per a la contractació de personal docent i investigador

Us informem que en data 23 de desembre de 2019 ha estat publicada al DOGC, la resolució núm. 2102/2019 de 16 de desembre, per la qual es convoquen els processos selectius per a la contractació de personal docent i investigador en el marc del Pla Serra Húnter.

We inform you that Resolution 2102/2019, of 16 Desember 2019, which announces the selection processes for the hiring of teaching and research staff in the framework of the Serra Húnter Programme, was published in the Official Gazette of the Catalan Government on 23 of Desember.

Presentació de Sol·licituds fins el 7 de febrer de 2020

Més informació