Passa al contingut principal

Engineering Services Delivery

logoweeners Empresa dedicada a la prestación de servicios y proyectos entorno a la tecnología e ingeniería, busca Industrial Technology Manager dentro de la unidad de servicios de

Industrial Technology. La persona se integrará en un entorno de trabajo flexible, con unos valores claramente diferenciados en donde los límites no existen:

 

1 FUNCIONES

 • Gestión y supervisión de todo el equipo que integra la unidad de servicios de Industrial Technology.
 • Participación en proyectos internacionales llave en mano EPC, principalmente para grandes clientes del sector del petróleo y gas.
 • Generación de nuevo negocio y gestión de los clientes de la unidad de servicio.
 • Liderar la gestión, selección y retención del talento dentro de la unidad.

2 REQUISITOS

 • Ingeniería superior afín (valorable máster).
 • Experiencia de más de 5 años en proyectos de plantas industriales para sector petróleo/gas.
 • Capacidad de dirigir y coordinar grandes equipos internacionales multidisciplinares.
 • Inglés fluido.
 • Tener los valores propios de la compañía http://www.weeners.es

3 SE OFRECE

 • Remuneración muy competitiva a negociar en función de la experiencia y valía del candidato.
 • Atractivos beneficios sociales.
 • Participación directa en los beneficios generados en la unidad de negocio.
 • Participación en la gestión y toma de decisiones de la compañía.

Les persones interessades han d’enviar el cv a talentmgt@weeners.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…