Passa al contingut principal

‘In the Cloud’, tecnologia i empresa

25 d’Octubre, 19:00h, Aula de Teleensenyament (B3) del Campus Nord de la UPC

  • Pau Garcia-Milà, emprenedor i co-fundador de EyeOS, empresa de referència mundial en el sector, que compartirà amb nosaltres la visió tecnològica de les solucions “in the Cloud”
  • Xavier Busquets, Professor i Director del Departament de Gestió de Sistemes d’Informació de ESADE, que compartirà amb nosaltres què esperen les empreses dels nous sistemes d’informació per a ser més competitives.

Programa:
19:00 Benvinguda i Presentació:
Sr. Ricard Montero, president de l’associació Xarxa Telecos Barcelona
Ilma. Sra. Elisa Sayrol, Directora de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona i Sots-Presidenta de l’associació Xarxa Telecos Barcelona
19:30 Intervenen:
Pau Garcia-Milà, emprenedor i co-fundador de EyeOS
Xavier Busquets, Professor i Director del Departament de Gestió de Sistemes d’Informació de ESADE,
20:20 Cloenda, torn de preguntes
20:30 Coctail de Networking
er a la inscripció, lliure i gratuïta, envieu un correu a info@xarxatelecos.org amb el vostre nom, cognoms, DNI i telèfon mòbil.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…