Passa al contingut principal

XXa edició de les Jornades Telecom I+D

telecomPETIT  El proper dia 27 de setembre s'inicia la XXa edició de les Jornades Telecom I+D.

Les Jornades es celebraran a Valladolid durant els dies 27, 28 i 29 de setembre de 2010, i seran retransmeses en directe a la seus remotes de Madrid, Barcelona, Bilbao, Màlaga i València.

La seu remota de Barcelona és, aquest any a l’ETSETB, a l'aula de Multimèdia, a l'edifici B3, pis -2, entrada per plaça Telecos.

Com a patrocinadors de les Jornades ( http://www.telecom-id.com/ ) l’escola d’ETSETB disposa d’inscripcions gratuïtes amb i sense documentació per l’assistència a les Jornades. Aquestes inscripcions van dirigides a professors i estudiants.

Aquest any s'aprofitarà l'oportunitat de coordinar aquest esdeveniment amb les Jornades d'Enginyeria Telemàtica -JITEL-, que organitza la Universidad de Valladolid, i es fa coincidir part del calendari de les sessions. Malgrat que aquestes es facin durant el període lectiu, us convidem a una participació activa durant les Jornades.

Si esteu interessats/des a assistir-hi, reenvieu-nos el formulari que trobareu adjunt a aquest escrit, emplenat al correu: subdire@etsetb.upc.edu

Els estudiants de Doctorat envieu també el nom del director o tutor de la
vostra tesi doctoral.

Durant aquests dies es publicarà el programa definitiu a la web de les Jornades http://www.telecom-id.com/telecomid/sites/all/programa/programa.pdf

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 21/01/2020

1 plaça de Gerent / Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet - Gramepark, SA

1 plaça de Tècnic especialista en innovació agroalimentària / Generalitat de Catalunya - Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

1 plaça de Bioinformàtic / Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)

Oferta pública 20/01/2020

Borsa de treball de places de Tècnic superior enginyer / Ajuntament de Castelldefels

Borsa de treball de places de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Mont-roig del Camp

Borsa de treball de places de Tècnic / Ajuntament del Vendrell

1 plaça de Tècnic superior enginyer informàtic adscrit a l'Àrea de Secretaria / Consell Comarcal del Vallès Oriental

Borsa de treball de places de Tècnic de sistemes - enginyer tècnic informàtic / Diputació de Girona

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia a Lleida - Rovira Roure / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia a Lleida - Rovira Roure / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre - Seu Tortosa