Passa al contingut principal

SEAT: TÉCNICO DE PROCESOS DE FLUJOS

Francesc DÍAZ GONZÁLEZ  ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

Referencia: TPF0910

SEAT, SA desea incorporar en su área Producción a dos profesionales con perfil universitario para la vacante de Técnico de Procesos de Flujos para las áreas de Chapistería y de Pinturas.

OBJETIVO:

Implementar un nuevo proyecto Logístico en las áreas de Chapistería o de Pinturas, ejecutar en éste las actividades técnicas necesarias para garantizar los flujos de carrocerías y materiales, optimizando los procesos y recorridos para lograr la estabilidad del programa operativo de fabricación.

FUNCIONES:

 Realizar estudios económicos y técnicos del proceso de fabricación, tanto en la serie como en los nuevos modelos, dentro de la tecnología de Chapistería o de Pinturas.

 Realizar los estudios técnicos del proceso de fabricación en serie dentro de la tecnología de Chapistería o de Pinturas para garantizar la estabilidad de los flujos de material, reduciendo los tiempos de espera.

 Organizar y ejecutar los Workshops para mejorar el flujo de carrocería y materiales en el ámbito de responsabilidad.

 Proponer, estudiar e implementar las acciones y medidas resultantes de los Workshops para mejorar la estabilidad de los flujos.

SE PRECISA:

 Formación: Ingeniería Técnica Industrial.

 Alemán: nivel medio

 Experiencia: mínimo de 12 meses en Logística, almacenes, suministros en procesos, métodos y/o Tiempos, preferiblemente en las áreas de Pintura o Chapistería.

 Conocimientos: se valorará cocimiento de CAD

SE OFRECE:

 Incorporación inmediata.

 Formación “On the Job”.

 Contrato laboral: 6 meses + 2 años

 Jornada completa e intensiva.

 Centro de trabajo en Martorell (Barcelona)

 Beneficios Sociales ( transporte colectivo + comedor de empresa)

Inscríbete a esta oferta en www.infojobs.net especificando, en la pregunta abierta, la/s referencia/s y nombre/s del puesto, en el siguiente link:

https://www.infojobs.net/barcelona/tecnico-procesos-flujos/of-i9eff5de9684870a143e53b5bf5b2ee

Consulta ésta y todas nuestras ofertas de empleo en el grupo SEAT,SA en Linkedin enhttp://www.linkedin.com/groupRegistration?gid=2584455.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…