Passa al contingut principal

SEAT: TÉCNICO DE PROCESOS DE FLUJOS

Francesc DÍAZ GONZÁLEZ  ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

Referencia: TPF0910

SEAT, SA desea incorporar en su área Producción a dos profesionales con perfil universitario para la vacante de Técnico de Procesos de Flujos para las áreas de Chapistería y de Pinturas.

OBJETIVO:

Implementar un nuevo proyecto Logístico en las áreas de Chapistería o de Pinturas, ejecutar en éste las actividades técnicas necesarias para garantizar los flujos de carrocerías y materiales, optimizando los procesos y recorridos para lograr la estabilidad del programa operativo de fabricación.

FUNCIONES:

 Realizar estudios económicos y técnicos del proceso de fabricación, tanto en la serie como en los nuevos modelos, dentro de la tecnología de Chapistería o de Pinturas.

 Realizar los estudios técnicos del proceso de fabricación en serie dentro de la tecnología de Chapistería o de Pinturas para garantizar la estabilidad de los flujos de material, reduciendo los tiempos de espera.

 Organizar y ejecutar los Workshops para mejorar el flujo de carrocería y materiales en el ámbito de responsabilidad.

 Proponer, estudiar e implementar las acciones y medidas resultantes de los Workshops para mejorar la estabilidad de los flujos.

SE PRECISA:

 Formación: Ingeniería Técnica Industrial.

 Alemán: nivel medio

 Experiencia: mínimo de 12 meses en Logística, almacenes, suministros en procesos, métodos y/o Tiempos, preferiblemente en las áreas de Pintura o Chapistería.

 Conocimientos: se valorará cocimiento de CAD

SE OFRECE:

 Incorporación inmediata.

 Formación “On the Job”.

 Contrato laboral: 6 meses + 2 años

 Jornada completa e intensiva.

 Centro de trabajo en Martorell (Barcelona)

 Beneficios Sociales ( transporte colectivo + comedor de empresa)

Inscríbete a esta oferta en www.infojobs.net especificando, en la pregunta abierta, la/s referencia/s y nombre/s del puesto, en el siguiente link:

https://www.infojobs.net/barcelona/tecnico-procesos-flujos/of-i9eff5de9684870a143e53b5bf5b2ee

Consulta ésta y todas nuestras ofertas de empleo en el grupo SEAT,SA en Linkedin enhttp://www.linkedin.com/groupRegistration?gid=2584455.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació