Passa al contingut principal

SEAT: ESTABILIDAD DE PROGRAMAS DE PLANIFICACIÓN LOGÍSTICA COMERCIAL

Francesc DÍAZ GONZÁLEZ  ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin
OFERTA DE TRABAJO
Septiembre’2010
ESTABILIDAD DE PROGRAMAS DE PLANIFICACIÓN LOGÍSTICA COMERCIAL
Referencia: PLC0910
SEAT,S.A. desea incorporar en su área Comercial, un Técnico en Planificación Logística Comercial.
OBJETIVO:
En el marco del programa de optimización de logística que se lleva a cabo a nivel del Consorcio Volkswagen (VW), definirá y optimizará los procesos que se llevan a cabo en SEAT asociados al pedido del cliente, tanto en la gestión comercial como en el tratamiento productivo en colaboración con las áreas operativas.

FUNCIONES:
 Definir y documentar el proceso ideal del pedido del cliente, tanto en la gestión comercial como en el tratamiento productivos de dichos pedidos, acordando dichos procesos con los departamentos implicados.
 Definir y documentar el proceso de planificación de la previsión comercial, en colaboración con los departamentos involucrados.
 Actuar de enlace entre Comercial y Producción en relación con las acciones de Optimización Logística en la mejora de la estabilidad de los programas en el área Comercial.
 Definir y calcular los indicadores clave que permitan hacer un seguimiento de la evolución de la estabilidad de los programas.
SE PRECISA:
 Formación Universitaria de tipo Técnico: Ingeniería Técnica o Industrial, Master o Postgrado Técnico.
 Idiomas: Inglés fluido.
 Idiomas: Se valorará Alemán fluido.
 Experiencia: Dos años en Logística del sector Automoción o Industrial. Se valorará también la experiencia en Logística de grandes Almacenes Industriales.
 Disponibilidad para viajar (de manera ocasional).
 Se requieren conocimientos en:
 Sistemas informáticos y procesos informáticos de logística.
 Gestión de bases de datos.
Estadística y matemáticas
SE OFRECE:
 Incorporación inmediata.
 Formación “On the Job”.
 Contrato laboral inicial de seis meses + Indefinido.
 Jornada completa e intensiva.
 Centro de trabajo en Martorell (Barcelona)
Salario + Beneficios Sociales (Transporte Colectivo, Comedor de Empresa, etc.)
Inscríbete a esta oferta en www.infojobs.net, en el siguiente link:
https://www.infojobs.net/barcelona/estabilidad-programas-planificacion-logisti/of-ibeec4deed04edf8225703015399c03
Más información sobre esta y otras ofertas de Empleo de SEAT en el grupo SEAT,SA de Linkedin.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 10/04/2020

1 plaça de Cap d'Àrea de Planificació i Tecnologia / Ajuntament de Terrassa - Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL 1 plaça de Junior Research Engineer - Deep Learning and Cloud Computing (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) 1 plaça de PhD Position in Credible data-driven models: Adaptive parameterisation in Markov chain Monte Carlo methods / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de PhD Position in Fluid mechanics / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a l'Escola Agrària de Tàrrega / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Tarragona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Tècnic a la direcció territorial de Barcelona / Ministerio de

Oferta pública 08/04/2021

1 plaça de Tècnic de via pública / Ajuntament de Llinars del Vallès 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal de l'Alt Empordà, a Figueres / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Titulat superior enginyer agrònom a la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Titulat superior enginyer de forest a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació 1 plaça de Director d'investigació, Departament d'Enginyeria Química / Universitat Rovira i Virg

Sessions informatives online de Campus France Espagne

Campus France Espagne realitzarà properament 2 sessions informatives online per a estudiants UPC, sobre els estudis superiors a França.  Aquestes sessions estan destinades a estudiants que faran una estada Erasmus+ a França, i també a estudiants que volen realitzar un altre tipus de mobilitat a França: dobles titulacions franco-espanyoles, màsters, cotuteles de Doctorat, etc. Els estudiants interessats en assistir-hi han d'inscriure's a una de les dues sessions que més els hi convingui, a través dels següents enllaços: Dilluns 12 d'abril (de 13:00 a 14:00hs): https://forms.gle/u11SAct2TqsiiJet5 Dimarts 13 d'abril (de 18:00 a 19:00hs): https://forms.gle/ANixutEyhTG3mS2p6 El número màxim de participants en cada sessió és de 100 persones. Un cop registrats, els estudiants rebran l'enllaç de Zoom per tal d'assistir a la sessió corresponent. Més entrades d' Esdeveniments