Passa al contingut principal

Analytics Specialist (Estiu 03)

If you join Accenture Outsourcing Servicesyou can make great ideas happen for some of the world's most dynamic companies. With broad global resources and deep technical know-how, we collaborate with clients to cultivate ideas and deliver results. Choose a career at Accenture Outsourcing Services and enjoy an innovative environment where challenging and interesting work is part of daily life.

Accenture Outsourcing Services workforce is a dedicated team of people who work on outsourcing engagements.  These are long-term partnerships with clients for whom we manage and provide increasingly specialized business operations, such as finance and accounting, IT, applications development and maintenance, help desk services, and HR.  We not only maintain key business functions for clients, we constantly seek to improve them to help our clients move ahead of the competition.

Accenture Outsourcing Servicesis made up of four groups: Client Operations, Project Based, Delivery Centers and BPO Businesses.  Most of our people in Accenture Outsourcing Servicesare based long-term at a client location, an Accenture Delivery Center or, in some cases, an Accenture office.

Job Description

Deploying their Analytics Capability program

Develop analytical offerings and assets

Executing process-level improvement projects as a part of their overall role

Helping to direct and collect data and conduct experiments for improvement projects

Do much of the legwork

Working with process owners to ensure project gains are held

Facilitating and sharing of best practices throughout the organization

Identify data issues

Propose changes to increase performance of KPI and SLA

Analyze, identify and propose new exceptions

Adjust analytics environment to execute potential improvements and analyze their impact

Escalate in case of detecting an issue or a risk while proposing solutions for them

Continuous interaction with the ASCS planning team

Propose to the Continuous Improvement Role points to discuss with the client in order to gather market intelligence

Més informació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya