Passa al contingut principal

Visita amb l’AAUPC: Ecoparc 3

100713_Visita_Ecoparc-03 
Día: 30 de Setembre de 2010
Horari: 9.30h - 12:30h
Punt de trobada: Av. Eduard Maristany, 44 08930 Sant Adrià de Besòs


Inscriu-te fent click aqui

Web: ECOparc3Organització visita

Visitarem:
  • Ecoparc 3
  • Planta de Valorització Energètica
  • Planta incineradora
Disposem de 20 places per a la visita. Es prioritzaran les sol·licituds dels socis/es de l’AAUPC. Si us heu inscrit i per algun motiu no podeu assistir us agrairíem que ens comuniquéssiu la incidència per poder donar l’oportunitat a les persones que estan en la llista d’espera.
La cita serà a la parada del Trambesòs "Central tèrmica del Besòs".
Si algú arriba tard, que vagi a l’Ecoparc del Mediterrani que està situat enfront. Porteu DNI o NIE per si cal identificar-nos per accedir a les instal·lacions.
 Inscriu-te fent click aquí

Mostra un mapa més gran

Més informació

L’Ecoparc 3 és propietat de l’Entitat del Medi Ambient (EMA), que en fa la gestió a través de l’empresa TERSA, que opera directament la secció de valorització energètica, i a través de l’empresa CESPA, que opera la part de TMB.

Materials

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 26/06/2020

Borsa de treball de places de Tècnic superior branca organització / Ajuntament de Barcelona - Institut Municipal de Parcs i Jardins


1 plaça de Tècnic coordinador en el marc de l'Espai d'Innovació Rural i Pesquer (EIRP) / Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)
1 plaça d'HPC Profiling and Parallel Performance Engineer (RE1) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)
4 places de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Barcelona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic forestal a la Direcció General d'Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Girona / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça de Diplomat engi…

Digital Energy Forum 2020 of the EYP

Before the world came to a standstill due to a health-related crisis, the hot topic was how to transition to a greener Europe, and simultaneously ensure access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all, as laid down in the Sustainable Development Goals. The EYP network has shown before that the COVID-19 crisis does not stop them from gathering. Now is the time to show that it does not stop them from taking care of our environment and sustainability and brainstorming on ways how to achieve carbon-neutrality by 2050, as called for by the European Green Deal.


If you are interested in the Energy Transition and the impact of energy policy on climate change, this event is for you! The Digital Energy Forum will be a unique platform for young people to come together and share their ideas, ignite debate, and put their heads together to make our energy future sustainable. The Digital Energy Forum of the EYP will take place within the framework of the Power Shifts Project, su…

9è NTD - eNetworking Talent Day (29 - 30 de juny)

Els dies 29 i 30 de juny tindrà lloc l'eNTD, l'esdeveniment que organitza UPCAlumni i que està adreçat a titulats, titulades i estudiants d’últims crèdits de grau, màster i doctorat de la UPC, per facilitar-los el contacte amb empreses que cerquen perfils professionals relacionats amb els àmbits de coneixement de la Universitat.


Enguany hem dissenyat una edició no presencial per facilitar la participació del màxim nombre de persones en aquest esdeveniment virtual que tindrà lloc el 29 i 30 de juny, en horari de matí i tarda.
L’eNTD proporciona a les empreses una oportunitat per donar a conèixer les seves oportunitats professionals al talent que surt de les aules de la UPC, titulats , titulades i estudiants de qualsevol especialitat.
Enguany aquest esdeveniment  tindrà una durada de dos dies: 29 i 30 de juny. Es realitzarà en horari de matins/tardes i amb sessions d’una hora de durada. Empreses i participants universitaris podran interactuar durant aquest temps en grups reduïts pe…