Passa al contingut principal

Siebel Presales Consultant based in Malaga

Vanesa Rodriguez ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

The job as a CRM Pre-Sales consultant is challenging and diverse and you will be working in a multinational environment in our Presales Services Centre in the vibrant city of Malaga.


Frequent possibilities to support opportunities in various industries and countries will give you an excellent insight into customer business needs and market trends. You will support the CRM Presales organization for Western Europe and be trained in the Oracle CRM product portfolio as well as the Presales role.Oracle provides an environment that enables employees to learn, grow and be successful. Specifically related to the pre-sales role in the Presales Service centre we provide:

 • An environment that is focused on continuous learning.
 • Ample opportunity to train on new products and to develop new personal and interpersonal skills.
 • A combination of deploying product knowledge and sales abilities
 • A challenging and interesting work environment with the possibility for interaction with colleagues, customers and partners across Europe
 • Excellent possibilities to develop yourself and your career

What you will be doing:

 • Become the internal Oracle expert for a designated product set within the CRM Product portfolio.
 • Supporting the Sales organization in standard Presales activities such as but not limited to
  o Providing responses to Requests for Information/Proposals,
  o Preparing Solution Demonstration by translating our customer´s business needs into Oracle solutions
  o Preparing presentations in the area of expertise.
 • Deliver product demonstrations and presentations to customers using the latest web technology.
 • Educate partners and the sales force on latest Oracle technologies and solutions
 • Keep up to date regarding the latest technologies and solutions from both Oracle and its competitors.
 • Working with the virtual CRM teams across the European organization

What we are looking for:

 • University degree in Business Administration or Economics preferably in areas related to Customer Relations Management (eg. Sales, Service, Marketing, etc.).
 • Experience of working with CRM products or in CRM related business areas preferable.
 • Experience with Siebel CRM is an advantage.
 • Fluent in English and Spanish
 • Additional languages are a plus.
 • Excellent presentation and communication skills.
 • Understanding of the sales process is a distinct advantage.
 • Willingness to work towards achieving goals in a changing and challenging environment.
 • Team player who can motivate and lead.
 • Proactiveness
 • Coaching, mentoring and training skills.
 • Demonstrated ability to plan tasks and follow-up actions.

Oracle - Like no one else:

 • A challenging job in a positive atmosphere within an international organization with a dynamic team
 • The opportunity to influence your job and your workplace and to become part of a innovative business unit
 • A competitive compensation package that is aligned with your qualifications and includes an employee benefits scheme

Most important is an eagerness to learn! Oracle has an incredibly broad (and growing) portfolio of industry leading products. If you find it interesting and fun to pick up a new product and master it in a very short time frame, this is the place to be!
As part of Oracle’s Spain employment process candidates will be required to complete a pre-employment screening process, prior to an offer being made. This will involve identity and employment verification, professional references, education verification and professional qualifications and memberships (if applicable).

Contact: vanesa.rodriguez@oracle.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

II Convocatoria de Becas CIM UPC y Fundación Adecco en Posgrados para titulados con discapacidad.

El CIM UPC, Centro Tecnológico de la Universitat Politècnica de Catalunya, y Fundación Adecco, convocan 5 becas para la realización de 5 posgrados con un importe de 3050€ cada una.

Requisitos:

Disponer de Certificado de discapacidad: Tener en vigor el certificado oficial otorgado por el organismo competente, según la comunidad autónoma en la que se encuentre el/la  beneficiario/a, que reconozca la discapacidad con un grado igual o superior al 33%.Titulación universitaria superior o técnica con menos de dos años desde la obtención del título. En caso de no tener titulación universitaria la titulación correspondiente a un CFGM O CFGS en los sectores de fabricación mecánica, diseño o electricidad o electrónica.Si el/la aspirante a dicha beca no tiene una formación reglada justificará los conocimientos necesarios para la obtención de la beca mediante al menos un mínimo de dos años de experiencia en un puesto de trabajo similar a la beca a la que opta.
Inscripciones: Las solicitudes se podrán…