Passa al contingut principal

GESTOR DE SISTEMAS LOGÍSTICA Y RECAMBIOS para SEAT

Francesc DÍAZ GONZÁLEZ  ha publicat aquesta oferta al grup de l’Associació d’Amics de la UPC a Linkedin

Referencia: SLR0710

SEAT,S.A. desea incorporar un Gestor de Sistemas Informáticos para sus Áreas de Logística y Recambios, que estará ubicado en el Área de Organización y Sistemas.

OBJETIVO:
Garantizar la óptima implantación de los sistemas informáticos en el ámbito de Logística y de Recambios, que permita la compatibilidad de los mismos con los del Grupo Volkswagen (VW), así como velar por el logro de los objetivos y mejoras previstas en plazos, costes y calidad.


FUNCIONES:
 • Definir y preparar los proyectos de inversión correspondientes a los sistemas informáticos del ámbito de Logística y de Recambios así como preparar la documentación necesaria para el Comité de Inversiones.
 • Analizar las ofertas de Proveedores de IT, así como tomar la decisión de adjudicaciones, y participar en la negociación económica de sus ofertas.
 • Participar en los foros del Grupo VW para gestionar los proyectos conjuntos de sistemas del ámbito de Logística y de Recambios, negociando costes, soluciones técnicas y las necesidades de la marca SEAT.
SE PRECISA:
 • Formación: Ingeniería Técnica o Superior en Informática, Industrial o Telecomunicaciones.
 • Idiomas: Inglés muy fluido. Se valorará Alemán fluido.
 • Experiencia: Mínimo de 2 años en gestión y seguimiento de Proyectos IT.
 • Disponibilidad para viajar.
 • Es necesario tener Conocimientos en: Metodología de Gestión de Proyectos de Sistemas (PFITA) y en Metodología de Gestión de Servicios IT (ITIL).
SE OFRECE:
 • Incorporación inmediata.
 • Contrato estable: 6 meses + Indefinido.
 • Jornada completa e intensiva.
 • Centro de trabajo en Martorell (Barcelona)
 • Salario + Beneficios Sociales
 • Desarrollo Personal
Selección
El link a Infojobs de esta oferta no está activo actualmente.
Para inscribirte a esta oferta, ve al grupo SEAT,SA, y sigue las indicaciones del debate con el mismo nombre en la pestaña Debates. Gracias.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Borsa de treball UPC

La Borsa de treball de la UPC  recull les ofertes de treball d'empreses que cerquen professionals formats a la Universitat. La Borsa integra les ofertes de treball rebudes als centres docents de la UPC.  Permet filtrar segons l'especialitat professional, l'experiència, la ubicació geogràfica, etc.

Aquesta plataforma no inclou ofertes de pràctiques acadèmiques, que gestionen directament les escoles i facultats de la UPC.

La Borsa també incorpora les ofertes de treball i de pràctiques a la UE que selecciona i difon l’ambaixador UNICAT a la UPC. El Projecte Ambaixadors UNICAT és impulsat pel Consell Interuniversitari de Catalunya i la delegació del Govern de la Generalitat davant la UE.

Tens dues opcions per accedir:


Si ets estudiant de la UPC, accedeix-hi amb el teu nom d'usuari i contrasenya d'intranet UPC i consulta les ofertes de la Borsa. Accés estudiantsSi ja ets titulat, per accedir-hi, introdueix l'adreça electrònica i la contrasenya del teu compte UPC Alumni …

Oferta pública 17/09/2019

1 plaça de Tècnic de serveis territorials / Ajuntament de Barberà del Vallès

1 plaça d'Enginyer tècnic agrícola / Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

1 plaça d'Enginyer tècnic / Consell Comarcal del Moianès

1 plaça de Gestor del seguiment de projectes TIC / Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya