Passa al contingut principal

o2Spain nos invita al evento “Diseño para la Artesanía”

guillem-ferran-artesania Petz Scholtus m’ha fet arribar la informació sobre aquest acte que poso a la vostra disposició.

El diseñador tiene un rol importante en el desarrollo sociocultural y económico de su región y una responsabilidad total frente al medio ambiente. En este acto vamos a conocer unos casos paradigmáticos en el que el diseño moderno cataliza la relación entre la comunidad artesana tradicional y el mercado, creando negocios y productos sostenibles. Lo haremos de la mano de Siddhartha Das, experto procedente de India, y de Guillem Ferran, diseñador catalán.

Ponentes invitados:

• Siddhartha Das (en Inglés)

Diseñador de India (Mumbay, 1974), trabaja en proyectos con gran impacto en la sociedad. Diseña sistemas, espacios, publicaciones, productos y se dedica a la fotografía. El sector de la artesanía es el tercer patrón más importante en la India después de la agricultura y de la industria y está formado por unos 40 millones de artesanos tradicionales de los cuales la mayor parte apenas puede sobrevivir con sus ingresos. El objetivo de este empresario del diseño es establecer relaciones entre las comunidades tradicionales de la artesanía y los mercados urbanos, sea la India o en el extranjero, a través de un diseño moderno y de un modelo comercial que proporcione sustento sostenible. Durante los últimos años ha trabajado directamente con más de 500 artesanos a través de 10 artesanías y regiones.
www.siddharthadas.com

• Guillem Ferran

Diseñador industrial catalán (Tarragona, 1983), ha trabajado con varios artesanos en Cataluña, experimentando con diferentes materiales, como la madera, la cerámica y la piel, dentro del camo del diseño industrial, diseño de interiores y dirección de arte. El trabajo de Ferran se ha especializado en el desarrollo local, intercambiando procesos de diseño con empresas pequeñas y artesanos. Además, también colabora con varias universidades ofreciendo talleres de diseño y artesanía.
www.guillemferran.com

Diseño para la Artesanía
Día y hora: 22 de Abril 10, 19.30h
Lugar: DHUB, c/Montcada 12, 08003 Barcelona
Se ruega confirmación de asistencia en EventBrite/o2Spain (ticket gratis).
Este evento es gratuito.
Organiza o2Spain en colaboración con el Disseny Hub Barcelona.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació