Passa al contingut principal

Ingeniero industrial en practicas para Departamento de Compras

 

logo fluidraFluidra España, S.A.U forma parte de FLUIDRA, grupo multinacional español dedicado al desarrollo de aplicaciones para el uso sostenible del agua.  La compañía ofrece soluciones para la conservación, conducción, tratamiento y disfrute del agua.  


Fluidra está presente, en la actualidad, en 31 países a través de más de 150 delegaciones y dispone de centros de producción ubicados en los cinco continentes. Los productos de Fluidra se distribuyen a más de 170 países gracias a una extensa red comercial. El grupo cuenta con un equipo humano de en torno a  3.600 personas.


El respeto por el agua y su uso racional es la base de la filosofía del grupo. Las compañías que conforman Fluidra, algunas de ellas con una larga trayectoria de 40 años, han crecido con esta visión especializándose en cuatro unidades de negocio que giran en torno al agua: el tratamiento de aguas, la conducción de fluidos, el riego y equipamientos para piscinas.

 

DESEAMOS INCORPORAR EN EL DEPARTAMENTO DE COMPRAS

-Una persona con formación / estudié actualmente ingeniería industrial: ofrezca soporte al área de compras área especializada de piscinas (públicas y privadas).

 

  • Tareas a desarrollar:: Negociación de precios con proveedores, seguimiento de compras efectuadas, confección de informes etc..
  • Lugar de trabajo: Polinyà
  • Fecha de inicio: Inmediato
  • Horario de prácticas: A convenir

 

Requisitos de los candidatos:

 

  • Estudios Técnicos de Ingeniería.
  • Conocimientos medios de inglés
  • Persona dinámica, abierta y polivalente.

Els interessats podeu enviar el vostrecv a juli.boned@upc.edu indicant referència 100407

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Oferta pública 05/07/2020

Borsa de treball de places d'Arquitecte tècnic / Ajuntament de Santa Cristina d'Aro


1 plaça d'Artificial Intelligence Post-doctoral Researcher in Earth Sciences (R2) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)
1 plaça d'Enginyer especialitat enginyeria del terreny / Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria (CIMNE) 3 places de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a Lleida / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Pallars Jussà, a Tremp / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
1 plaça de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal del Pallars Sobirà, a Sort / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
2 places de Diplomat enginyer tècnic agrícola a l'Oficina Comarcal …

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Oferta pública 06/07/2020

1 plaça de Large-scale Computational Fluid Dynamics team leader (R3) / Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS)


2 places de Diplomat enginyer tècnic agrícola als Serveis Territorials a la Catalunya Central / Generalitat de Catalunya - Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació