Passa al contingut principal

Darreres places per a “ACCELERA MARTORELL”: “Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”


L'Elisabeth des del CIAC ens envia informació sobre l’inici de la 1ª edició “ACCELERA MARTORELL”: “Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l'automoció”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria  especialitzada en el sector de l’automoció, en el que només queden 3 places disponibles!!!!
Aquesta iniciativa s’emmarca en el programa PRIMER de Preacceleració que vol estimular una emprenedoria d’empreses que des del primer moment volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia i s’impulsa  des de l’Ajuntament de Martorell junt amb  el Consorci de Formació Professional d'Automoció  i la col·laboració del Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC).
La 1ª edició de la preacceleradora “ACCELERA MARTORELL”, es tracta d’un programa formatiu especialitzat totalment gratuït i subvencionat de 150 hores de formació (105 hores formació tecnològica especialitzada i 45 hores formació empresarial), i 100 hores de tutories amb mentors.
Aquest programa formatiu s’adreça a 20 participants amb el següent perfil:
  • Titulats o estudiants de Graus Universitaris d’enginyeria
  • Titulats en Cicles Formatius Grau Superior electromecànica de vehicles
  • Professionals d’empreses i emprenedors interessats en el sector de l’automoció


Els 20 participants durant el transcurs del programa rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció per solucionar problemes als següents reptes proposats:
  • ROBÒTICA
  • SENSORS
  • FABRICACIÓ ADDITIVA
  • BIG DATA


Les persones interessades ja poden realitzar la seva inscripció a través de la web específica creada pel programa;http://acceleramartorell.cat/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar