Passa al contingut principal

Oferta pública 05/09/20181 plaça d'Enginyer tècnic informàtic / Ajuntament d'Arenys de Munt


1 plaça de Tècnic mitjà arquitecte o enginyer / Ajuntament de Moià


1 plaça de Tècnic mitjà de medi ambient / Ajuntament de Vidreres


14 Plazas de INSPECTORES DE EDUCACIÓN / Departamento de Educación, Cultura y Deporte DE ARAGÓN

1 Plaza de TÉCNICA MEDIA / UNIVERSIDAD DE ALICANTE

3 Plazas de TÉCNICA DE GESTIÓN DE SISTEMAS E INFORMÁTICA / Universidad de Almería.

1 Plaza de Técnico de Formación y Proyectos / Diputación Provincial de Cáceres.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN (Postdoctoral) / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

1 Plaza de Analista informática y Comunicaciones / Consejería de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural DEL PRINCIPADO DE ASTURIAS

1 Plaza de Técnico superior de apoyo a la investigación para Grado en Ingeniería Informática / UNIVERSIDAD DE VALENCIA.

46 Plazas de TITULADO SUPERIOR DE GESTIÓN Y SERVICIOS COMUNES /  CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS. CSIC.

18 Plazas de CONTROLADOR para Grado en Ingeniería Naútica y Tranporte Marítimo, Grado en Ingeniería Marina… / SOCIEDAD DE SALVAMENTO Y SEGURIDAD MARÍTIMA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT. 

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN para Doctorado / CENTRO  DE  INVESTIGACIONES  ENERGÉTICAS,  MEDIAMBIENTALES  Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT
Bolsa de empleo de COLABORADOR DE PROYECTO para Ingeniero Agró- nomo o Master en Ingeniería Agronómica / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN (Postdoctoral) / CENTRO DE INVESTIGACIONES ENERGÉTICAS, MEDIAMBIENTALES Y TECNOLÓGICAS. CIEMAT.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

3D Printing a Catalunya

La impressió 3D és una de les tendències principals en la denominada Indústria 4.0. A aquesta transformació, la fabricació additiva hi aporta transversalitat, flexibilitat i un major valor afegit. A més a més, consolida la fabricació de km 0 i redueix el time to market alhora que facilita la personalització.

Catalunya reivindica el seu espai entre els principals hubs mundials en impressió 3D al costat dels Estats Units, el centre d’Europa o el Japó. La presència de centres tecnològics com Eurecat o Leitat al costat de l’aposta per aquest àmbit al nostre país d’empreses com HP, Ricoh o Avinent, així ho impulsen.

A Catalunya, 118 empreses ja treballen a l'entorn de la impressió 3D: des de fabricants de peces o d'impressores, proveïdors de serveis o programari. Aquestes empreses factures més de 320 M€ vinculats de la impresssió 3D i donen feina a 1.320 treballadors.

Estudi elaborat per Acció


La impressió 3d a Catalunya from Agència per a la Competitivitat de l'empresa - ACCIÓ