Passa al contingut principal

Oferta pública 01/09/2018

Borsa de treball de places de Tècnic en telecomunicacions / Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

1 plaça d'Enginyer industrial / Consell Comarcal de la Segarra

1 plaça de Tècnic de telecomunicacions TMB operació tecnologia de negoci - Direcció executiva, d'innovació, tecnologia i negoci internacional / Fundació Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)

1 plaça de Responsable de manteniment d'instal·lacions / Ajuntament de Sant Just Desvern


Bolsa de empleo de Ingeniero Industrial / Consejería de Presidencia y Justicia de Cantabria  

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR (Grado) / Comunidad Foral de Navarra.

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR (Doctor) / Comunidad Foral de Navarra.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR ( Proyectos Específicos de I+D+F. ) para In- geniero Agrónomo, o Ingeniero de Montes, o “Máster en Ingeniería Agro- nómica más Grado en Ingeniería Agrícola o Ingeniería Técnico Agrícola (Máster más uno)” / Consejería de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural de Andalucia.

1 Plaza de TÉCNICO SUPERIOR (Técnico Superior con destino en Bruselas) / Consorcio Campus Iberus.

1 Plaza de TÉCNICO SUPERIOR ( PROYECTO DE I+D+ ) para Técnico Superior en Laboratorio de Análisis y de Control de Calidad / Consejería de Agricultura, Pesca y Desarrollo Rural de Andalucia


1 Plaza de RESPONSABLE DE OPERACIONES Y SERVICIOS PORTUARIOS / Autoridad Portuaria de Ferrol-San Cibrao

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

3D Printing a Catalunya

La impressió 3D és una de les tendències principals en la denominada Indústria 4.0. A aquesta transformació, la fabricació additiva hi aporta transversalitat, flexibilitat i un major valor afegit. A més a més, consolida la fabricació de km 0 i redueix el time to market alhora que facilita la personalització.

Catalunya reivindica el seu espai entre els principals hubs mundials en impressió 3D al costat dels Estats Units, el centre d’Europa o el Japó. La presència de centres tecnològics com Eurecat o Leitat al costat de l’aposta per aquest àmbit al nostre país d’empreses com HP, Ricoh o Avinent, així ho impulsen.

A Catalunya, 118 empreses ja treballen a l'entorn de la impressió 3D: des de fabricants de peces o d'impressores, proveïdors de serveis o programari. Aquestes empreses factures més de 320 M€ vinculats de la impresssió 3D i donen feina a 1.320 treballadors.

Estudi elaborat per Acció


La impressió 3d a Catalunya from Agència per a la Competitivitat de l'empresa - ACCIÓ