Passa al contingut principal

Oferta pública 08/08/2018

1 plaça d'Enginyer / Ajuntament de Cabrils

1 Plaza de ARQUITECTO TÉCNICO / Ayuntamiento de Cáceres.

1 Plaza de TÉCNICO SUPERIOR DE APOYO A LA INVESTIGACIÓN para Grado en Matemática Computacional o equivalente / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN para Licenciatura, Ingeniería, Arquitectura, Grado o equivalentes / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN ( nivel D ) para Doctorado, licenciatura, ingeniería, arquitectura o equivalente / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

Bolsa de empleo de DOCTOR para Doctorado, licenciatura, ingeniería, arquitectura o equivalente / UNIVERSIDAD DE LA LAGUNA.

Bolsa de empleo de INVESTIGADOR para Grado en Matemáticas o grado en Matemática Computacional / UNIVERSIDAD JAUME I DE CASTELLÓN.

1 Plaza de TITULADO SUPERIOR DE INVESTIGACIÓN / Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas. CIEMAT.

1 Plaza de ENCARGADO ( Encargado Mantenimiento ) / Autoridad Portuaria de Bilbao. Puerto de Bilbao.
Bolsa de empleo de ARQUITECTO TÉCNICO / Consell Insular de Ibiza.

1 Plaza de RESPONSABLE DE INFRAESTRUCTURAS / Autoridad Portuaria de Santa Cruz de Tenerife.


Bolsa de empleo de AYUDANTE DE PROYECTO / UNIVERSIDAD PÚBLICA DE NAVARRA.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació