Passa al contingut principal

Programa Trainee Industria 4.0 a BSH

Us deixo la informació que m’han fet arribar d’aquest programa

BSH Electrodomésticos España, S.A., está integrado en el grupo líder europeo BSH Home Appliances Group. Nuestros productos bajo las marcas Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff, Ufesa y Balay hacen la vida más fácil. Somos un grupo internacional con una facturación anual de 12.600 millones de euros en 2015 y más de 56.000 empleados. Nos inspira el diseño de productos de alta calidad, la tecnología eficiente con los recursos y un entorno de trabajo excelente. Como compañía propiedad del Grupo Bosch, BSH te ofrece un amplio abanico de oportunidades de carrera.

El Programa Trainee Industria 4.0 de BSH Electrodomésticos España pretende incorporar a nuestra compañía talento dentro de los proyectos que tenemos en entorno Industria 4.0. Se trata de un programa de 9 meses de duración vinculados a una beca retribuida y con recorridos planificados en diferentes departamentos. Una vez finalizada esta etapa existe la posibilidad de incorporación a nuestra compañía, participando además en una etapa internacional de entre 4 y 6 meses dentro de Grupo BSH. Este programa se desarrollará en las diferentes ubicaciones industriales de nuestra compañía en España (Santander, Vitoria, Esquíroz y Zaragoza).

Además ofrecemos un plan de formación específico para los participantes en el Programa.

Perfil requerido:
  • Estudios universitarios en diferentes ingenierías, especialmente Grado en Telecomunicaciones, Tecnologías Industriales y Electrónica Industrial y Automática.
  • Es imprescindible un nivel alto de inglés. Se valorarán conocimientos de alemán.
  • Movilidad geográfica nacional e internacional.
  • Nivel avanzado de conocimientos en Office.
El proceso de selección se desarrollará durante el mes de julio.

La fecha de incorporación está prevista para octubre de 2016.

Para más información, visita nuestra web e inscríbete directamente online: www.bsh-group.es / Oferta

I el dia 21 participa al 3er Networking Talent Day
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació