Passa al contingut principal

Postdoctoral Position in Biomimetic Systems for cell engineering per l’IBEC

The Biomimetic systems for cell engineering group at the Institute for Bioengineering of Catalonia (IBEC) is looking for a Postdoctoral Researcher to participate in the development of the project “Engineering Complex Intestinal Epithelial Tissue Models” (ERC-Consolidator Grant). The goal of this project is to engineer intestinal epithelial tissue models that mimic physiological characteristics found in in vivo human intestinal tissue, to open up new areas of research on human intestinal diseases. To do this, we propose to develop an experimental setup that combines microfabrication techniques, tissue engineering components and recent advances in intestinal stem cell research, exploiting stem cell self-organizing characteristics. We anticipate this setup to recapitulate the 3D morphology, the spatio-chemical gradients and the dynamic microenvironment of the living tissue. We expect the new device to prove useful in understanding cell physiology, adult stem cell behavior, and organ development as well as in modelling human intestinal diseases.

Tasks and responsibilities:

  • Intestinal stem cell culture on biomaterials.
  • Assessment of cell differentiation and epithelial characteristics.

Requirements for candidates:

  • PhD in Chemistry or Material Science.
  • Previous experience in stem cell culture and characterization will be a value.
  • High level of English.
  • Self-critical, capacity to learn and bring knowledge.
  • High motivation and ability to be involved in an international multidisciplinary team.
  • Excellent team working and communication skills.

Application Deadline: 22/06/2016

Més informació i aplicacions

I el dia 21 de juny participa al 3er Networking Talent Day


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació