Passa al contingut principal

Oferta: INGENIERO ELECTRÓNICO/TELECOMUNICACIONES

ctCT Ingenieros busca Ingenieros electrónicos o en telecomunicación para ensayos de EMC, Radio Noise e Infotainment.

Descripción del puesto de trabajo:

El candidato seleccionado se le asignará el rol de consultor técnico y estará en contacto permanente con el actual proveedor de ensayos eléctricos y electrónicos de nuestro cliente y con el resto de áreas de la Ingeniería de Diseño, Trial y Ensayos así como con diferentes proveedores, para las actividades relacionadas con el desarrollo y mantenimiento de los proyectos asignados.

La principal función del servicio consiste en la planificación, coordinación, supervisión y análisis de resultados de ensayos de Compatibilidad Electromagnética (EMC) y de Radio Noise, así como la ejecución de ensayos relacionados con sistemas de Infotainment.

Adicionalmente se deberá proponer contramedidas, informar a las áreas de Diseño, controlar el desarrollo de los proyectos, coordinar la recepción y nivel de desarrollo y software de piezas para test, organizar la utilización de instalaciones para la realización de tests, etc.

Los requisitos para acceder a la posición son:
  • Ingeniero/a técnico o superior en electrónica o similar.
  • Conocimiento de sistemas infotainment de vehículo
  • Conocimiento de EMC de componentes y/o de vehículo completo
  • Conocimiento de sistemas de radio
  • Proactividad e iniciativa propia. Grandes dotes de autogestión.
  • Crosfuncionalidad.
  • Alto nivel de inglés escrito, hablado y de comprensión.
  • Experiencia en puestos donde se requiera conocer las especificaciones técnicas de un componente y/o de un sistema eléctrico/electrónico.
  • Experiencia en coordinación de proyectos y capacidad de liderazgo.
  • Disponibilidad para viajar
Si crees que esta oportunidad laboral es para ti no dudes en escribirnos a cbraig@ctingenieros.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació