Passa al contingut principal

Oferta: Teach in England: Primary & Secondary Teachers Wanted!

COMPANY DESCRIPTION:
Uteach mission is to develop the careers of able overseas teachers, by placing and supporting them in teaching jobs in England.


VACANCY DETAILS:
Primary and Early Years Teachers   12
Secondary Teachers:  Mathematics, Science, Chemistry, Physics, Biology, ICT/Computer Science  89


JOB DESCRIPTION:
Our schools are located in the UK and are seeking to appoint talented and dedicated Teachers in the above subject areas. These posts begin in September 2016 and are full time posts. We run “The Uteach Academy’ which prepares trained non-UK teachers in matters relating to the English  Curriculum. We provide online training to help pass an interview successfully, online training and face to face training to prepare for starting a new job in the UK, as well as support during the contract via subject specific mentors and an online library or teaching materials and resources. This FREE training programme is deemed essential to ensure teachers are equipped for teaching in the England.


REQUIREMENTS:
To be eligible to apply for these positions you are required  to:
  • Be a qualified or soon to be a qualified teacher.
  • Secondary teachers have a B2 level of English
  • Primary and Early Years teachers have a C1 or C2 level of English

SALARY:
Starting between £22,620 (€29,021) - £28,080 (€36,027) annual Gross pay depending on location - excellent package offered.  


APPLY:
To apply please email your CV in English and a cover letter to the following address: applications@uteachrecruitment.com (Put the name of your University as the subject title).

For further information contact Marc Pérez at marc@uteachrecruitment.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació