Passa al contingut principal

Oferta: Consultor automoción para Euro–Funding

Empresa de Consultoría líder en el asesoramiento de empresas en la financiación pública de sus actividades de Investigación, Desarrollo e Innovación. Buscamos incorporar un Consultor especializado en sector AUTOMOCIÓN en nuestra oficina de Barcelona


Funciones:


  • Ejecución de los proyectos a su cargo y relación necesaria con el cliente para llevarlo a cabo.

  • Realización de las tareas técnicas necesarias, en las distintas fases de trabajo, para ejecutar los proyectos de financiación en I+D+I

  • Cumplimiento en tiempo y forma de los hitos y plazos necesarios para la presentación de informes y obtención de la financiación.

  • Obtención, coordinación y análisis de la información necesaria de la empresa clientes, deberá facilitar mediante su relación con el cliente la obtención de la información del cliente necesaria para la ejecución del proyecto

  • Ejecución de los informes técnicos y económicos

  • Ejecución de memorias técnicas

  • Mantenerse atento y apoyar al supervisor en la identificación de las necesidades de los clientes asignados, con el objetivo de ofrecer y vender todos los servicios disponibles para su unidad de negocio o cualquier otra del grupo

Requisits

Experiència Laboral: Almenys 1 any
Estudis mínims: Enginyer Tècnic

Requisits mínims

IMPRESCINDIBLE HABER CURSADO MÁSTER UNIVERSITARIO EN INGENIERÍA DE AUTOMOCIÓN POR LA UPC


Idiomes

Inglés ( Lectura: Nivell avançat (b2) / Escriptura: Nivell avançat (b2) / Conversa: Nivell avançat (b2) )

 

Contracte

Tipus de contracte: Contracte indefinit
Jornada Laboral: jornada complerta

Si esteu interessats envieu el cv a bcruz@euro-funding.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació