Passa al contingut principal

INGENIERO DE PROCESOS para AMES – St. Vicenç dels Horts (Barcelona)

Empresa industrial, del sector automoción, con más de 60 años en el mercado y con plantas de producción en Cataluña, Aragón, EEUU y Hungría, precisa incorporar a un Ingeniero de procesos para la planta de Sant Vicenç dels Horts.


La persona trabajará en coordinación con el Jefe de sección (responsable de la organización y la planificación) y el contramaestre (responsable de la organización de la producción).


La persona tendrá asignado un proyecto y entre sus funciones están:

  • Dar soporte y resolución a problemas técnicos tanto en las muestras como en el proceso de producción.
  • Detección, seguimiento y propuesta de resolución de errores.
  • Resolución de proyectos.
  • Elaborar informes y obtener datos según los estudios realizados.


Requisitos:

1. Ingeniería Industrial (preferiblemente Mecánica).
2. Valorable conocimiento de herramientas de control estadístico de procesos.
3. Experiencia como ingeniero en entorno productivo de al menos 1 año.
4. Buen nivel de inglés.
5. Persona resolutiva con capacidad de comunicación y de análisis
6. Habilidad para el trato con clientes


Se ofrece la posibilidad de incorporarse a una empresa estable y consolidada.Interesados, enviar CV a hr.ames@ames-sintering.com indicando la referencia INGENIERO PROCESOS -ALME.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació