Passa al contingut principal

Oferta: INGENIERO DESARROLLO TELECOM - BARCELONA

Empresa:

fonYou Telecom (fonYou) es una empresa líder en “Smart Communications Solutions” para 
operadoras de telefonía. 

Las soluciones punteras de fonYou que incluyen líneas telefónicas virtuales, plataformas de e-commerce por voz, llamadas patrocinadas o de cobro revertido están desplegadas en grandes operadoras de telecomunicaciones con el propósito de proveer servicios innovadores a los usuarios y generar nuevos ingresos. 

fonYou trabaja con operadoras en diferentes países de Europa, Latino América y Asia y cuenta con oficinas en Barcelona, México y está actualmente expandiendo a diferentes regiones del mundo.

Oferta:

Como Ingeniero Desarrollo Servicios Telecom te integrarás en la Factoría de Innovación de fonYou y participarás en el desarrollo de nuevos servicios de telecomunicaciones.

Participarás en el diseño, desarrollo e implementación de nuevas soluciones Smart Voice y en la evolución de los servicios ya existentes dentro del roadmap de fonYou para proyectos en países de Europa, América Latina y Asia.

Integrado en el equipo de Telecom, interactuarás con las diferentes áreas dentro de fonYou para identificar las mejores soluciones técnicas adaptadas a las necesidades y requisitos de cada proyecto. Así mismo, te relacionarás con los equipos de ingeniería de nuestros clientes (operadores de telecomunicaciones) para estudiar e integrar las diferentes soluciones en cada proyecto.

Estarás basado en la oficina de fonYou Telecom en Barcelona, situada en el distrito 22@

Estudios mínimos: Ingeniero Técnico Telecomunicaciones

Experiencia mínima: 3 años

Requisitos mínimos:

  • Amplios conocimientos en programación Java, C++ y programación orientada a objetos.
  • Experiencia de al menos 3 años en análisis, diseño y desarrollo de software.
  • Conocimientos de protocolos utilizados en Telecomunicaciones: IMS, Diameter, SS7, VoIP (SIP/RTP), CAP/MAP ...
  • Buen conocimiento de Linux/Unix.
  • Gran capacidad analítica y resolutiva, capaz de trabajar de manera autónoma y como parte de un equipo.
  • Buen nivel de inglés.


Requisitos deseados:

  • Conocimientos de plataformas basadas en JAIN SLEE (JSLEE) como Mobicents / Opencloud.
  • Conocimientos de VoIP y protocolo SIP así como plataformas Open Source relacionadas.
  • Experiencia en Bases de Datos (SQL y NoSQL).


Si esteu interessats podeu enviar la vostra candidatura a: careerprojects@salleurl.edu 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació