Passa al contingut principal

Enginyer amb francès per a IASO

san mamesTeresa de IASO em fa arribar aquesta oferta

Empresa con sede Central en Lleida que ejecuta proyectos internacionales de cubiertas y fachadas ligeras, realizando la ingeniería construcción y montaje, desea incorporar a su departamento técnico de Barcelona, una persona con estudios de ingeniería para sus proyectos en Francia, preferiblemente de caminos o ingeniería industrial.

Sus tareas consistirán principalmente en el cálculo mediante programas tipo CYPE y SAP2000 y modelización con elementos finitos, realización de planos de fabricación y seguimiento de proyectos.

Pensamos en una persona proactiva, con interés en desarrollar su carrera profesional en el campo de la arquitectura ligera y con buen dominio del cálculo estructural y del idioma francés tanto hablado como escrito. (Imprescindible para valorar su candidatura).

Se ofrece:
  • Incorporación inmediata.
  • Empresa en plena expansión internacional y con amplias posibilidades internas de promoción.
  • Tramo salarial inicial: Entre 18.000,€ 21.000,€ Bruto / Año.
Estudios Mínimos:
Ingeniero superior Industrial.

Conocimientos:
  • Imprescindible dominio de Autocad 2D, 3D
  • Dominio CYPE
  • Sap 2000
  • Francés hablado y escrito.
Interesados remitir CV a la siguiente dirección de correo eléctronico: tgodia@iaso.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació