Passa al contingut principal

Técnic@ Superior Producción para Torrecid Group

torrecidEn Xavier Roca m’ha fet arribar aquesta oferta de Torrecid Group

DESCRIPCIÓN DEL PUESTO

La persona seleccionada pasará a formar parte del Dpto. de Producción.

Recibirá formación inicial en la empresa para después, dependiendo del Director de Fabricación, ocuparse de algunas áreas de Producción.

Su función será la de dirigir y mejorar continuamente tanto los recursos humanos como los técnicos del área asignada y colaborar con otros departamentos como I+D o Calidad.

NECESITAMOS GENTE COMO TÚ:

Nuestra política de contratación consiste en incorporar personas jóvenes recién tituladas, sin o con poca experiencia, o que estén cursando el último curso de carrera.

PERFIL ESPECÍFICO DEL PUESTO :

• INGENIERIA : Industrial, Eléctrica, Mecánica, Química, Organización

• Nivel medio de INGLÉS

• Buscamos personas con formación técnica, buen expediente académico y con vocación de dirección de grupos de personas, facilidad para las relaciones humanas y predilección por proyectos retadores y ambiciosos.

INFORMACIÓN ADICIONAL :

• Incorporación inmediata

• Número de puestos: 2

• Puesto estable. Contrato Laboral desde el primer día

• Lugar de trabajo: Tortosa ó Castellón

• Las personas interesadas pueden enviar su CV, con fotografía, indicando la referencia del puesto a: rrhh@cct.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació