Passa al contingut principal

BECA en Servicio de Consultoría en Goverance Risk and Compliance (GRC) a KPMG BARCELONA

KPMGMercè de KPMG me ha enviado esta oferta.

KPMG firma líder de servicios profesionales a nivel nacional e internacional, en su proceso de expansión de su línea de Governance, Risk & Compliance selecciona profesionales para su equipo.

Buscamos a un/una Becario con perfil tecnológico/ingeniero que aporte innovación tecnológica a los servicios de Governance, Risk & Compliance. En particular nuestros servicios de consultoría abarcan diferentes e interesantes temáticas desde:

 • Gestión de Riesgos: Ayudamos las empresas a conocer sus principales riesgos y a gestionarlos
 • Control Interno: Ayudamos las empresas a conocer si su propio modelo de control interno protege su negocio y por ende el conseguimiento de los objetivos estratégicos
 • Compliance Ayudamos las empresa a definir sus propios modelo de Compliance y a cumplir con la leyes)

Qué te ofrecemos:

 • La oportunidad de trabajar en una empresa de servicios profesionales líder a nivel mundial
 • Plan de carrera en un entorno de crecimiento: contacto con clientes, ejecución de tareas diversas, nuevas tecnologías, autonomía
 • Prácticas remuneradas y continuidad en el puesto

Conocimientos necesarios

 • Microsoft Excel nivel avanzado o Access (Nivel avanzado)
 • Lenguaje de Programación (Sql, CC+, …)
 • Conocimiento de manejo de base de datos
 • Analisis de datos

Requisitos mínimos

 • Estudiantes de Ingeniería Superior Informática, Industrial o Telecomunicaciones
 • Muy valorable conocimientos en aspectos relacionados con gestión de  sistemas de información
 • Nivel de inglés alto.

Imprescindible: Posibilidad de realizar convenio de colaboración con centro de estudios en caso de lo contrario, por favor, abstenerse de inscribirse a la oferta

Si te interesa que valoremos tu candidatura, ¡haznos llegar tu cv a mercedesnicolas@kpmg.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació