dijous, 21 de gener de 2016

Acció de reclutament: Enginyers i enginyeres de gestió

bricomart_thumb[1]BRICOMART pertany a GROUPE ADEO, tercer grup en el rànquing mundial i el primer a Europa en distribució especialitzada en el condicionament de la llar.

BRICOMART està present a França (34 Magatzems), Itàlia (8 Magatzems), Polònia (5 Magatzems) i Espanya.

Són especialistes en la distribució i venda de materials de construcció i reforma per a clients professionals.

Pertanyen al primer Grup Europeu i el tercer Grup a escala Mundial en distribució especialitzada en productes per al condicionament de la llar.

Bricomart ens presentarà el Programa Telémaco d'acceleració del desenvolupament de perfils amb potencial al lloc de Cap de Sector.

El programa està constituït per 12 fases. En cada fase el participant adquirirà coneixements clau, afrontarà reptes, realitzarà aportacions i rebrà retroalimentació per part del seu Mentor i els formadors que intervindran en el seu procés d'aprenentatge.
A més de formar-se en el terreny adquirint experiència, rebrà formació a l'aula i on-line i participarà en sessions d'orientació en les quals treballarà sobre el seu pla de desenvolupament en un procés de millora contínua.

Aprendran a:
  • Liderar un equip
  • Adaptar les accions comercials assegurant un comerç potent i dinàmic
  • Gestionar econòmicament un sector
Tenint l'oportunitat de desenvolupar-se i de fer el salt al món laboral internacional. Quin és la durada del Programa? La durada prevista del Programa Telémaco és de 82 setmanes durant les quals comptaran amb un pla de desenvolupament personalitzat. Des del primer moment s'incorporen amb uncontracte indefinit i un pla de desenvolupament salarial.

Quan: 23/02/2016 de16:00 a 18:00
On: Sala Àgora, Plaça de Telecos, Campus Nord UPC

Inscripcions