Passa al contingut principal

Oferta: Ingeniero/a Técnico sector automoción para Barcelona y Alemania

Empresa multinacional dedicada al Diseño y Desarrollo de componentes en el mundo de Automoción.

Buscamos candidatos para cubrir diferentes vacantes: Proyectistas CATIA V5 e Ingenieros de Producto para proyectos de desarrollo de componentes y conjuntos de automoción tanto para nuestra oficina en Abrera como en Alemania.


Requeriments

Experiència LaboralAlmenys 1 any
Estudis mínimsEnginyer Tècnic
Carreres1. Grado en Ingeniería Mecánica
2. Ingeniería de Organización Industrial
3. Ingeniería Industrial
4. Ingeniería Técnica Industrial, especialidad en Mecánica
Requisits mínimsIngeniería Técnica/Superior
Nivel de Inglés alto
Disponibilidad para viajar
IdiomesAlemán ( Lectura: Nivell intermedi (b1) / Escriptura: Nivell intermedi (b1) / Conversa: Nivell intermedi (b1) )
Inglés ( Lectura: Nivell suficiència (c1) / Escriptura: Nivell suficiència (c1) / Conversa: Nivell suficiència (c1) ) 
ProgramariCatia V5 (Avanzado) 
Cotxe propi


A la borsa de treball de la UPC pots trobar moltes més ofertes. Aquest any ja s'han publicat més de 950 ofertes de treball.

Fes-te alumni premium per a poder accedir a la borsa de treball. Si estàs acabant un grau o cursant un màster pots fer-te alumni premium sense cost.

I prepara la teva cerca de feina amb els tallers del Servei de carrera professional o demanantant una entrevista personal

Pots veure les posicions que es publiquen 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Oferta pública 03/11/2019

1 plaça de Director de tecnologies i innovació / Ajuntament de Badalona - Badalona Serveis Assistencials, SA

1 plaça de Desenvolupador de programari - administrador del sistema a la divisió de xarxes de comunicació / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Investigador per a la divisió de xarxes de comunicació - departament Phycom / Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

1 plaça d'Enginyer de software / Fundació Centre de Regulació Genòmica

1 plaça de Tècnic superior per processament i anàlisis d'imatge mèdica / Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)

22 places de Professor agregat / Universitat Autònoma de Barcelona

3 places de Personal en pràctiques a l'empara dels ajuts concedits per a la Promoció de l'Ocupació Jove i Implantació de la Garantia Juvenil en R+D+I / Universitat Rovira i Virgili

SMART CITY WEEK Ciutat en acció

Barcelona Digital City Tour comprèn la projecció d’un audiovisual d’uns 20 minuts, on s’explica la transformació del 22@ dels últims anys, des d’un districte post industrial deprimit fins a la realitat d'avui en dia, destacant els projectes més rellevants des d’una visió triple hèlix (administració, empresa i universitats i centres de recerca). 

Es complementa amb una passejada per veure en viu aquests projectes, potenciant el debat a cada uns dels eixos fonamentals d'aquesta transformació del districte: urbanística (eix Pere IV, Super-Illa…), econòmica (Media TIC, Almogàvers Business Factory…) i tecnològica (xarxa calor i fred, 5G, vehicle elèctric, panells solars…).

Quan: mar. 12 de noviembre de 2019 de 10:30 a 13:00
Punt de trobada: Ca l'Alier. Carrer de Pere IV,  362. Barcelona

Més informació