Passa al contingut principal

Oferta: Titulados en Ciencias de la Salud (pref.Psicología o Medicina)

Requisitos de los candidatos:

● Licenciado/da o graduado/da en Ciencias de la Salud (preferiblemente Psicología o Medicina) con conocimientos en Metodología de I nvestigación. Importante: título de licenciatura posterior a Enero de 2011.
● Nota de licenciatura/grado superior a 2 sobre 4 o 7,5 sobre 10.
● Nivel de Inglés: Avanzado.
● Compromiso de hacer la Tesis Doctoral con los datos del proyecto (el candidato deberá estar matriculado o matricularse en un programa de doctorado).

Se valorará:

● Experiencia en investigación en Salud Mental, Fibromialgia, Mindfulness, Ensayos Clínicos farmacológicos o no farmacológicos.
● Conocimiento y experiencia en el manejo de algunos de los siguientes programas: SPSS, STATA, SAS, R, MPlus.
● Participación en artículos publicados en revistas indexadas y trabajos presentados en congresos internacionales.
● Capacidad de trabajo en equipo.

Se ofrece:

● Contrato de trabajo de 3 años de duración (salario fijado por los baremos oficiales del Instituto de Salud Carlos III para licenciados).
● Jornada completa: 37.5h semanales (de lunes a viernes).
● Fecha estimada de incorporación: Primer trimestre del 2015.
● El candidato/a se vinculará al proyecto de investigación: Cost-effectiveness of a Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) treatment for fibromyalgia syndrome: A 12-month randomised controlled trial implemented in primary health care
● Investigador principal: Dr. Juan Vicente Luciano (www.researchgate.net/profile/Juan_Luciano).
● Formar parte del grupo de investigación: Tecnologías sanitarias y resultados en Atención Primaria y Salud Mental (PRISMA) (http://www.fsjd.org/ca/grups-derecerca_3230/8124). Grupo de investigación consolidado reconocido por la AGAUR

Més informació i aplicacions

Termini per aplicar: 15/01/2015

Més treball en recerca

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació