Passa al contingut principal

BSC Industrial Relations Development Expert per el BSC

This role requires a mix of knowledge of the Spanish industrial landscape (both corporate and SME), excellent business development, communication and presentation skills, fluency in Spanish, Catalan and English as well as technical project coordination skills.
The main objectives of this position are to: 1- develop the industrial relations of Barcelona Supercomputing Center in order to allow Spanish industry to benefit from the knowledge and resources of BSC through its industrial programme and 2- To facilitate the exploitation of BSC’s research results, by transferring knowledge and technology developed at BSC to industry worldwide. The BSC Industrial Relations Expert will participate in the definition of an Industrial Relations Programme of BSC and will lead the roll-out of this initiative with a focus on market development, i.e. working with potential Programme customers (companies). This programme will build on the existing industrial activities of BSC and a number of European projects (e.g. SHAPE, www.prace-ri.eu/shape) in which the organisation participates.
EXPERIENCE / QUALIFICATIONS
 • 5+ years of Industrial Relations Development experience or equivalent in Sales or Marketing in an active field role
 • 5+ years of experience in an IT-orientated project environment
 • Capable of technical understanding of modern computing technologies, scientific and industrial challenges
 • Knowledge of HPC
 • Experience working for and/or with SMEs, Large Companies, Government bodies and Research Institutions, in particular experience working with researchers and engineers and key company decision makers (CEO, CTO, etc.)
 • Knowledge of EU and national industry support initiatives and research programmes
 • Excellent communication and presentation skills
 • Excellent reporting skills
 • Strong diplomacy skills essential

EDUCATION AND SKILLS
 • BA/BS, MA/MS degree or equivalent in IT. Business training will be a plus
 • Excellent Spanish, Catalan and English – ability to work in all of these languages
Termini 04/09/2014


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació