Passa al contingut principal

Consultor junior para Programs & Innovation Office (PIO): per Altran

Actividades:
En dependencia del Director de PIO:
 • Va a dar apoyo a la Programs and Innovation Office de Altran en España
 • Múltiples actividades, muy relacionadas con el seguimiento, medida y control de procesos.
 • Tendrá contacto con diferentes stakeholders en la compañía, principalmente con Project managers y Gerentes.

Requisitos:
 • Cursada (o cursando) Ingeniería técnica o carrera científica (Matemáticas, Estadística, Física)
 • Dominio de herramientas Microsoft Office
 • Imprescindible MUY ALTO dominio de Microsoft Excel (fórmulas, tablas dinámicas, gráficas, etc)
 • Idiomas: Inglés nivel C1 o superior según CEFR, Castellano C1 o superior. Posible interlocución en inglés.
 • Muy valorable formación en metodología de project management (PMI, ITIL, ..)
 • Disponibilidad de jornada completa
 • Experiencia no requerida

Ciudad: Barcelona.
Salario: a definir según beca o contrato.
Duración:
 • Incorporación en plantilla con contrato temporal o beca. Alta probabilidad de contratación indefinida a valorar.

Ventajas:
 • Conocer la metodología de trabajo en una empresa multinacional consolidada y puntera en el sector tecnológico.
 • Posibilidad de beneficiarse de nuestro plan de formación anual con cursos técnicos de habilidades e idiomas.
 • Con contratación indefinida: Seguro médico Mapfre, Seguro de Accidentes VIDA CAIXA, Altran Compensa (plan de retribución flexible), Career Path (plan de desarrollo profesional) y mucho más!

Para más información sobre Altran Innovación puedes consultar www.altran.es y si estas interesado puedes enviar tu cv a nuria.morella@altran.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Prepara els fòrums i esdeveniments de reclutament

La participació en un fòrum o en altres esdeveniments de reclutament serà més profitosa si la preparem adequadament.
Que fer abans de l'esdevenimentCal que tinguem preparades i si s'escau ajustades als nostres interlocutors dues eines de presentació:

El currículum. Aquest document l'utilitzarem segur, ja que els reclutadors els recullen. Cal que el cv ressalti aquelles dades que considerem més interessants del nostre perfil. Penseu si cal fer ajustos en funció de a penseu entregar-lo i organitzeu clarament el material per tal de no cometre errades

La presentació. En alguns casos tindreu l'oportunitat de mantenir una breu conversa amb els reclutadors. Tingueu pensat, i fins i tot assajat, el que voleu explicar. Penseu quins trets voleu destacar de vosaltres mateixos i tingueu també pensades algunes preguntes sobre la companyia.

Altres coses que convé que facis abans de l'esdeveniment es informar-te sobre les empreses que hi participen. Consulta la seva web i si cal parl…

Beques Canigó per realitzar pràctiques en organitzacions internacionals

Les beques pretenen fomentar la realització de pràctiques d’estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals i a les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent.

El període en què s’han d’executar les activitats objecte de la beca s’inicia a partir de l’1 de gener de 2019 i ha de finalitzar abans del 31 de desembre de dos anys posteriors a l’any de la convocatòria. Enguany, s’han establert unes organitzacions internacionals prioritàries, que tindran preferència a l’hora de valorar les candidatures. Aquestes són:


ACNUR - Alt Comissionat de les Nacions Unides per als RefugiatsConsell d’EuropaGrup del Banc MundialOACDH - Oficina de l’Alt Comissionat per als Drets HumansOIM - Organització Internacional per a les MigracionsOMS - Organització Mundial de la SalutONU (òrgans principals i subsidiaris)ONU Dones - Entitat de les Nacions Unides per a la Igualtat de Gènere i l’Apoderament de la DonaOSC…