Passa al contingut principal

Ingeniero hidráulico per a Noruega

Palfinger Dreggen has long traditions in serving the worldwide shipbuilding and oil 
and gas industry with customized marine cranes and lifting equipment. PALFINGER DREGGEN’s headquarter is centrally located in Sandviken, Bergen, with additional production facilities in Poland, Korea and Brazil. The company’s production facilities and partners worldwide enable PALFINGER DREGGEN to offer their customers access to a group of companies, covering all aspects within the field of cranes and lifting equipment. The company has recently strengthened its position towards the international market by opening offices in Brazil, USA, Slovakia and Korea. Further information about the company, please visit: www.palfingermarine.com 

Job Profile: 

TALENTED, AMBITIOUS AND READY FOR A CHALLENGE? We are currently looking for a Hydraulic Engineer for a full time permanent position in our Technical Department at Palfinger Dreggen. JOB PROFILE: Design of hydraulic system for marine and offshore cranes, specify 
components of hydraulic systems and prepare technical documentation according to Technical 
Department procedures, customer requirements and international standards. Cooperate with colleagues from other disciplines in the Technical Department during design of complete product. Support hydraulic assembly work in workshop. Technical support for Service Engineers during their service assignment or commissioning. 

Position demands: 

Hydraulic Engineer with MSc or BCs degree. Experience from similar position and proven good technical understanding, can compensate for lack of formal education. 3 to 4 years’ 
experience in Hydraulics, but newly graduates are also encouraged to apply. Experience in using AutoCAD. Good English skills, both written and oral. 

Please apply at Delta hr
Se ruega envío de datos básicos (Nombre y apellidos y liuugar de procedencia a: pergarrf@jcyl.es REF. 
HYDRAULIG ENGINEER, BERGEN 
For more information contact: Kathrine Høydal, Human Resources Manager, Phone +47 484 86 742.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació