dilluns, 26 de maig de 2014

Beques Iberoamèrica. Estudiants de Grau. Santander universitats

El Programa "Beques Iberoamèrica. Estudiants de Grau. Santander Universitats  és un projecte de cinc anys de durada, 2011-2015, amb el qual es pretén reforçar la mobilitat i intercanvi d'estudiants entre universitats iberoamericanes, condició necessària per avançar cap a la construcció d'un espai iberoamericà del coneixement socialment responsable.

La finalitat de les Beques és facilitar als estudiants el seguiment d'estudis durant un semestre acadèmic en una universitat iberoamericana d'un altre país diferent del de la d'origen. 

L'import unitari de les Beques per a tots els estudiants beneficiaris de les mateixes, sense distinció de país, serà de 3.000 euros o l'import equivalent en dòlars nord-americans en la data de lliurament. 
  
Les Beques Iberoamèrica. Estudiants de Grau Santander Universitats seran compatibles amb altres ajudes o formes de finançament que pugui obtenir o rebre l'estudiant beneficiari. El seu import es destinarà a ajudar a sufragar els costos de matrícula-si n'hi ha-, desplaçament, assegurança de viatge, manutenció i allotjament.

Les inscripcions al programa podran realitzar-se a través d'aquesta pàgina web des del 20 gener 2014 fins el 31 de maig de 2014.

Convocatòria

Més beques, concursos i premis