Passa al contingut principal

Junior Developer per el BSC

Computer Science department offers a transversal junior developer position to work both on the Human Brain project and under the Severo Ochoa programme. Human Brain is a project funded by the 7 th Framework Programme of the European Union that aims to build completely new information computing technology infrastructure for neuroscience and for brain-related research. Under the Severo Ochoa programme, the BSC is carrying out multidisciplinary research to address the complex challenges in the path towards Exascale computing, co-developing energy efficient and high performance hardware and software platforms with applications in personalised medicine, modeling of human organs, and global models for climate change and air quality prediction. Within this context this junior developer for resource management for BigData will contribute to design a high-scalable resource management architecture. Among other tasks, this junior developer will work on defining the interface that the proposed architecture will export to applications, considering different programming languages, and will contribute to integrate all the components of the architecture implemented in the computer science department, defining interfaces and tasks boundaries between them.
Main Responsibilities
 • Definition of the interface exported to applications
 • Definition of interfaces and tasks distribution between runtime and data store system
 • Definition and development of policies and mechanisms to manage data store hierarchy
 • Preparation of project deliverables
 • Participation in dissemination tasks

Skill Specifications
 • In-depth knowledge of resource management policies and techniques for distributed execution systems and distributed
 • data stores
 • Critical and creative thinking skills
 • Fluency in English essential
 • Ability to take initiative, prioritize and work under set deadlines and pressure
 • Ability to work independently and in a team
 • Excellent written and verbal communication skills

Qualifications & Experience
 • Graduate on Computer Science
 • Experience with application performance analysis, distributed programming models and non-relational data bases
 • Capacity to interact and build strong relations with a diverse members/stakeholder/staff base
 • Willing to travel

The position is temporary and will be located at BSC within the Computer Science department in collaboration with the specific program coordinator.
Deadline: 23/03/2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació