dimarts, 11 de març de 2014

II Premi "Enginyeria Solidària"

Després de la primera edició celebrada el 2012, Enginyeria Sense Fronteres (ESF) torna a convocar un premi on es vol posar en valor i difondre el potencial que té l'Enginyeria, en totes les facetes i especialitats, com a eina de transformació social, en qualsevol lloc del món, en el procés de consecució, posada en pràctica i reivindicació del compliment dels Drets Humans. 

S'estableixen els següents premis per a la seva segona edició: 

1. Un premi per a Treballs Final De Carrera O Grau, de caràcter projectista o d'investigació, presentat i aprovat en qualsevol escola o facultat d'una universitat espanyola. 

2. Un premi per a Tesis de Màster, defensada en qualsevol programa oficial o no oficial d'universitats espanyoles. 

Els treballs hauran d'haver estat presentats a Qualsevol Escola! De Enginyeria O Arquitectura De una universitat espanyola entre el 1 de setembre de! 2012 i el 31 de desembre de 2013. No poden presentar-se al segon premi d'Enginyeria Solidària aquells treballs que es van presentar en l'anterior edició del premi. 

L'import brut establert per a cada premi és de 500 euros. Es podran establir mencions específiques per a qualsevol dels dos premis, sense cap dotació econòmica

Consulta les bases per a participar, tens fins al 4 d'abril per presentar el teu treball.

Més informació

Més beques, concursos i premis