Passa al contingut principal

Haddop engineer for energy-efficient clusters per el BSC

Context and Mission:
The Computer architecture group within the Computer Science department of Barcelona Supercomputing Center is offering a full-time Hadoop engineer position within the Mont-Blanc and EuroServer projects.  The main responsibilities of the position are to install, configure, troubleshoot and maintain HDFS and Hadoop (MapReduce 1.0 and/or 2.0) on prototype ARM-based clusters, as well as analyzing and optimizing Hadoop application performance on these clusters.
The successful candidate will join a dynamic research group (currently thirteen PhD students, four post-docs, and one professor) with strong connections to industry (ARM, NVIDIA, Bull, Samsung).  The group is leading the Mont-Blanc project in energy-efficient high performance computing, and is at the forefront of research in energy-efficient systems architecture and simulation models.

Skill Specifications
 • Experience with Apache Hadoop and HDFS required
 • Experience of development and performance analysis of Hadoop applications required
 • Excellent computing skills in C/C++ and Java required
 • Understanding of the Linux operating system and kernel is an advantage
 • Understanding of distributed computing, e.g. cluster architectures, preferred
Qualifications & Experience
 • At least B.Sc. degree in Computer, Telecommunications or Electronics engineering, or Computer Science.
 • Experience in setting up and administration of Linux servers.
 • Good English language skills are required
 • Capacity to take the initiative, as well as work under set deadlines and pressure
 • Ability to work independently and in a team
 • Willing to travel and participate in EU projects and company agreements.
The position will be located at BSC within the Computer Sciences department in collaboration with the specific program coordinator. The contract will be temporary.
Deadline 04/03/2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

2019 IOT Solutions World Congress

IOT Solutions World Congress és el major esdeveniment IoT (Internet de les coses) del món per inspirar-se amb noves idees, solucions i persones. Un esdeveniment únic dedicat exclusivament a unir proveïdors d'IoT amb la indústria per ajudar a aquests últims a augmentar la productivitat a través d'aquesta tecnologia pertorbadora. Des de la seva primera edició el 2015, l’esdeveniment s’ha convertit en el referent mundial per a la IoT industrial i la reunió anual per als agents de la indústria per establir noves associacions.

Quan: 29.10.2019 - 31.10.2019
On: Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat

A Biocat disposen de codis de descompte per tots els que vulgueu assistir a l'esdeveniment:

Més informació


Brokerage Event a l'IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l'IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l'IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l'economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l'oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d'arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Quan: Del 29 al 31 d'octubre del 2019
On: Fira Barcelona - Recinte Gran Via. Av. Joan Carles I, 64. 08908 Hospitalet de Llobregat, l'

Més informació