Passa al contingut principal

Beques UPC-Santander Fórmula 2014/2015

L' Objectiu de les beques és facilitar la mobilitat dels estudiants de 1r i 2n cicle , grau i màster de la Universitat Politècnica de Catalunya per al curs 2014-2015 AMB una de les places de la convocatòria de Programes de Mobilitat UPC per a les Universitats que tinença conveni AMB Banc Santander dels Països Següents : Argentina, Brasil , Colòmbia , Estats Units , Mèxic , Rússia , Singapur , Uruguai i Xina .

Característiques de les beques

  • 3 beques
  • 5.000 € cadascuna. D'aquest import S'HA de descomptar l' Assegurança obligatòria a Subscriure AMB Banc Santander .
  • Durada de l' estada : de l' 1 de juliol de 2014 al 30 de setembre de 2015 . Ha d' iniciar - se Abans del mes de març de 2015 .
  • Estada mínima 1 semestre . Estada màxima : 12 mesos
  • Són compatibles AMB els beques MOBINT de l' AGAUR

La sol · licitud S'HA de presentar al web del Banc Santander. Abans del 15 d' abril de 2014 . No S'HA de formalitzar cap sol · licitud en paper ja que els sol · licituds s'obtindran mitjançant Fitxer informàtic .

Més informació

Més beques, concursos i premis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

11 Beques de col·laboració a desenvolupar en els diferents serveis del CCCB, curs 2018

Aquestes beques tenen per objecte el perfeccionament docent dels beneficiaris per tal de completar la seva formació pràctica i contribuir en la inserció laboral, fomentant l’autoformació i aproximant els estudiants al context professional.

Podran sol·licitar la seva participació en la present convocatòria les persones que reuneixin algun dels requisits següents: 

Estar matriculat en la Facultat de la Universitat corresponent, cursant estudis de grau amb un mínim de 120 crèdits superats, màster o doctorat, durant el curs acadèmic 2017 -2018.Estar titulat en els estudis de grau, màster, corresponents a la beca per la qual s’opta. La data de la titulació ha de ser posterior a l’any 2013. No es podran presentar a la present convocatòria aquelles persones que hagin gaudit amb anterioritat d’una beca del CCCB.

Àrea d’Audiovisuals i CCCBLab Nombre de beques: 2 
Àrea de Debat i Educació: Nombre de beques: 3
Àrea d’Exposicions i Activitats Culturals: Nombre de beques: 3
Servei de Comunicació: Nombre…

Smart Cities Challenge by Philips Lighting

You are a driven start-up ready to take part in a bright adventure to improve our cities and make them smarter, more efficient, more sustainable... among other things! You know anything there is to know about IoT, AI, sensors, light, technology, smart cities and want to propose innovative ideas and solutions that will have a real impact on our everyday life? Then this challenge is for you!

Philips Lighting invites start-ups from across the world to join this new challenge - coming up with innovative ideas and solutions to answer the following problematic:

How can we use lighting networks to improve our cities and everyday life?

Deadline 10/06/2018

Més informació

Guía Hays del Mercado Laboral 2019

La Guía del Mercado Laboral 2019, elaborada por Hays, te ofrece toda la información que necesitas para tener un retrato del panorama laboral durante este año. Este estudio cuenta con las respuestas de más de 2.500 profesionales, 5.000 empresas, y 50 escuelas y universidades como representación del sector académico. 

Se trata de una publicación de carácter anual donde se analiza la evolución del Mercado Laboral en España, incluyendo los salarios que se ofrecen en este momento y las posiciones que van a generar más empleo en los sectores en los que tenemos presencia: Atención al Cliente, Banca, Construcción e Inmobiliaria, Digital, Finanzas, Ingeniería, Legal, Life Sciences, Logística, Marketing y Ventas, Office Support, Recursos Humanos, Retail, Seguros y Tecnologías de la Información. 

Sol·licitar