divendres, 7 de març de 2014

Beques Talentum Startups

La Fundació SEPI convoca les beques corresponents al Programa Talentum Startups per al seu desenvolupament en les diferents ACCELERADORES associades al Programa. Aquestes beques estan pensades per ajudar els enginyers i "techies" (desenvolupadors, programadors, etc) en la seva carrera professional dins d'un entorn d'innovació i emprenedoria. S'oferiran dins d'espais d'innovació (Startups), distribuïts per tot el territori nacional, i tindran dos vessants diferents: 

  • Talentum Startups (Short Track), es realitzarà, full time durant 3 mesos, amb un programa de mentoring i deixant que tots vosaltres proposeu i desenvolupeu els vostres projectes. 
  • Talentum Startups (Long Track), es realitzarà durant 6 mesos (part time). El seu objectiu és formar desenvolupadors i tècnics dins del funcionament de les startups de Wayra, i altres startups amb què estem associats. Tots aquells participants d'aquest programa passaran a col · laborar en la part tècnica d'una de les startups, utilitzant tot el seu temps no només en ajudar amb el seu talent en la innovació, sinó aprenent també d'elles. Les pràctiques es realitzaran en entorns d'emprenedoria i tecnològics.

Termini per sol·licitar: 12/03/2014

Més informació

Més beques, concursos i premis